arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Flume
07 nov 2019 - Lotto Arena, Antwerpen

Opening deuren: 18:30

Hij is nog maar een tiener wanneer hij zijn briljante, titelloze debuutplaat uitbrengt in 2012. Met hits als Holdin On, On Top en Sleepless wordt het eerste album van Australiër Flume wereldwijd meteen op luid applaus onthaald. In de twee jaar die daarop volgen, weet de jonge artiest zich te profileren als een gevestigde waarde in de internationale muziekscene. Daar dragen enkele schitterende liveshows (o.a. op Coachella, Lollapalooza, Reading & Leeds) en spraakmakende remixes van artiesten als Lorde en Disclosure ongetwijfeld toe bij! In 2016 komt opvolger Skin uit en er is op dat moment geen ontkennen meer aan: Flume is het nieuwe wonderkind van de elektronische scene! Mede dankzij de monsterhit Never Be Like You (feat. Kai) mag hij voor zijn tweede album de Grammy Award voor Best Dance/Electronic Album in ontvangst nemen. Met de tour die aan de release gekoppeld is, zorgt hij voor één van de hoogtepunten op Rock Werchter en concerteert hij groots in Vorst Nationaal.

2019 is het jaar van zijn comeback. Eerst met een 38 minuten-durende mixtape Hi This Is Flume, onmiddellijk gevolgd door zijn eerste nieuwe single sinds 2016, Friends (feat. Reo Cragun). Vandaag is er de aankondiging van een nieuwe tournee! Een Belgische halte is voorzien op donderdag 7 november in de Lotto Arena.

Flume werkt samen met PLUS1. € 1 per ticket gaat naar organisaties die waardigheid en rechtvaardigheid vertegenwoordigen en toegang hebben tot gemeenschappen die het nodig hebben (www.plus1.org).

Published 11/06/2019

Ticketinfo

Opgelet!

Uitgestelde Verzending
Voor de meeste evenementen verstuurt Tele Ticket Service de tickets pas ten vroegste 4 weken vóór het evenement. De belangrijkste reden om dit te doen is de bestrijding van de zwarte markt en het frauderen met tickets. Door tickets pas 4 weken voor het evenement te bezorgen, wordt de doorverkoop aan hoge prijzen op de zwarte markt sterk bemoeilijkt.

De doorverkoop van tickets aan woekerprijzen is illegaal in België. Het faciliteren hiervan via een website is strafbaar. Ook personen die via dergelijke sites een “te veel” aan aangekochte tickets te koop aanbieden riskeren gerechtelijke vervolging.

Dank voor je begrip!
Meer informatie:
www.teleticketservice.com
www.ilovemyticket.be