arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Florence + the Machine
07 mrt 2019 - Sportpaleis, Antwerpen

Tour: High As Hope Tour
Voorprogramma: Young Fathers
Opening deuren: 18:30

Timing
YOUNG FATHERS: 20.00 – 20.45
FLORENCE + THE MACHINE: 21.15 – 22.50

Nog enkele dagen wachten. Dan is het zover. Florence + the Machine’s langverwachte nieuwe album High As Hope komt nu vrijdag 29 juni uit. Haar vierde langspeler inmiddels. Florence verkent nieuw territorium, maar blijft trouw aan haar eigen stijl. In april verscheen uit het niets een eerste teaser Sky Full Of Song, maar het album werd pas officieel gelanceerd met de schitterende video die bij de eerste single Hunger hoort. Ook opvolger Big God belooft een hit te worden op zowel radio als streaming platforms. Het nieuwe album bevat verder ook samenwerkingen met Kamasi Washington, Sampha, Tobias Jesso Jr, Kelsey Lu en Jamie xx.

De prettig gestoorde redhead uit Londen sprokkelde in haar bijna 10-jarige carrière een enorme berg hits bij mekaar. Dog Days Are Over, Rabbit Heart, You’ve Got The Love, Shake It Out, Spectrum, Ship To Wreck, What Kind Of Man en veel meer! Florence vertolkt haar aanstekelijke songs op het podium met een ongeziene energie en enthousiasme, en dat steeds op blote voeten. Dat maakt haar uniek, een artieste met wereldklasse. Ook wij sloten Florence Welch in de armen. Ze was meermaals één van de hoogtepunten op Rock Werchter en concerteerde eerder in Vooruit (2010), AB (2012), Lotto Arena (2012) en Sportpaleis (2015).

Vandaag kondigt Florence + the Machine haar terugkeer naar Antwerpen aan in het kader van haar High As Hope Tournee! Afspraak op donderdag 7 maart 2019 in het Sportpaleis. Snel zijn is de boodschap.

Published 27/06/2018

Ticketinfo

Opgelet!

Uitgestelde Verzending
Voor de meeste evenementen die plaatsvinden na juli 2016 (raadpleeg voor meer details de infopagina van het evenement zelf) verstuurt Tele Ticket Service de tickets pas ten vroegste 4 weken vóór het evenement. De belangrijkste reden om dit te doen is de bestrijding van de zwarte markt en het frauderen met tickets. Door tickets pas 4 weken voor het evenement te bezorgen, wordt de doorverkoop aan hoge prijzen op de zwarte markt sterk bemoeilijkt.

De doorverkoop van tickets aan woekerprijzen is illegaal in België. Het faciliteren hiervan via een website is strafbaar. Ook personen die via dergelijke sites een “te veel” aan aangekochte tickets te koop aanbieden riskeren gerechtelijke vervolging.

Dank voor je begrip!
Meer informatie:
www.teleticketservice.com
www.ilovemyticket.be