arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
FKA twigs
02 dec 2019 - Koninklijk Circus, Brussel

Tour: Magdalene Tour 2019
Opening deuren: 19:00

FKA twigs neemt al jaren de Engelse elektronische scene op sleeptouw en tekent met de single Cellophane voor een opmerkelijke comeback. Een kleine, krachtige en dampende bom samen met de New Yorkse producer Nicolas Jaar geschreven als voorsmaakje van haar tweede album Magdalene. Vandaag onthult ze een nieuwe internationale tournee, met daarbij een stop in Brussel op maandag 2 december in het Koninklijk Circus.

Drie jaar na de enorme fuzz rond haar eerste album LP1 in 2014, is Tahliah Debrett Barnett aka FKA twigs nog geen greintje van haar opmerkelijke uitstraling verloren. Een rauwe lichaamsbouw, een betoverende stem, maar vooral een onmiskenbaar talent om nummers als Two Weeks, Pendulum, Video Girl en Water Me neer te pennen. Als artistiek gezicht van een nieuwe generatie uitstekende muzikanten, ontwikkelt FKA twigs een ultramodern geluid, doordrenkt met een rijke creatieve energie. Haar videoclips zijn echte visuele en intense uitvoeringen, met invloeden van de grootmeester herself. Met haar doordachte artistieke visie oogst ze bakken lof van haar collega’s en de trouwe steun van een geïnformeerd en steeds groter publiek.

Published: 10/09/2019

Ticketinfo