arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Five Finger Death Punch / In Flames
14 dec 2017 - Lotto Arena, Antwerpen

Special Guest: Of Mice & Men
TIMING:*
Doors: 18:30
Of Mice & Men: 19:30 - 20:00
In Flames: 20:30 - 21:45
Five Finger Death Punch: 22:15 - 23:30

De Amerikaanse metalgiganten Five Finger Death Punch en de Zweedse metaltrots In Flames bundelen de krachten en trekken deze winter op co-headline tour, met Of Mice & Men als very special guest. De tournee staat op donderdag 14 december in de Lotto Arena in Antwerpen.

Five Finger Death Punch is één van de meest commercieel succesvolste en spraakmakendste heavy metal bands van de laatste jaren. Sinds hun debuutplaat The Way Of The First (2007) rijgt de band de successen aan elkaar. “Metal’s next superstars” schreef Metal Hammer UK bij de release van hun zesde studioalbum Got Your Six, bulkend van melodie en vette grooves, in 2015. Terecht. Five Finger Death Punch, toen net terug van een Europese tournee met Judas Priest, kwam, zag en overwon iedere toeschouwer bij hun eerste passage op Graspop Metal Meeting dat jaar. Een nieuw album staat op stapel, een tweede passage op Graspop Metal Meeting dit weekend ook, én de langverwachte zaalshow in België voor de Belgische fans mid december.

In Flames, de melodieuze death metal pioniers uit Gothenburg (Zweden), co-headlinet de avond in de Lotto Arena. De Zweden kunnen terugblikken op een indrukwekkende carrière (12 studio albums op hun conto), een ijzersterke livereputatie, tal van tours die hen tot overal in de wereld brachten, miljoenen verkochte platen en een uiterst toegewijde fanbasis ‘Jesterheads’. Met hun meest recente album Battles (2016) bevestigt de band dat ze met recht en rede nog steeds een onstuitbare klasseband in de metal wereld vormen. Getuige, de headlineslot van In Flames op de tweede dag van Graspop Metal Meeting dit weekend. ”In Flames We Trust”!

De Amerikaanse metalcore sensatie Of Mice & Men, met sinds kort bassist Aaron Pauley als frontman, opent de avond als very special guest in de Lotto Arena. De band tourde eerder al als support voor Linkin Park, Metallica, A Day To Remember en stelt er hun meest recente album Cold World (2016) voor.

In de servicekosten van de ticketprijs is op verzoek van de bands € 1 inbegrepen voor de Association of Independent Music: "The € 1 will benefit the Association of Independent Music - in an effort to help and support independent artists in UK / Europe."

Very Special Guest: Of Mice & Men

Published 13/06/2017

Speciale Packages

Voor de allergrootste fans zijn er ook speciale pakketten beschikbaar.

1. Diamond Meet & Greet package - € 384,50
De Meet & Greet vindt mogelijks plaats in (het begin van) de namiddag voor de show.

- Een General Admission ticket (staanplaats middenplein) met Early Entry
- Exclusieve Meet & Greet met de leden van FFDP
- Individuele foto met de leden van FFDP
- Begeleide tour van het podium en de backstage
- Een exclusieve poster gehandtekend door de leden van FFDP als souvenir
- Exclusieve VIP merchandise
- Een limited edition laminate en lanyard als souviner
- Check-in met ontvangst door onze medewerkers

2. Gold Merchandise VIP package - € 149,50
- Een zitplaats of een General Admission ticket (staanplaats middenplein)
- Exclusieve VIP merchandise
- Check-in met ontvangst door onze medewerkers

Opgelet!
Gelieve er rekening mee te houden dat de uren vermeld op de reservatiepagina en/of bevestigingsmail kunnen afwijken van het package startuur.

Deze packages zijn NIET OVERDRAAGBAAR en worden NIET TERUGBETAALD. Terugbetaling wordt enkel en alleen toegestaan indien het concert of deze packages worden afgelast. Naamsveranderingen worden in GEEN GEVAL toegestaan. Om de inhoud van het pakket en het zaalticket in ontvangst te nemen, dient de klant zich persoonlijk aan te melden aan het registratiepunt met een geldig identiteitsbewijs en deze bevestigingsvoucher. De klant zal een week voor de show geïnformeerd worden (via het door de klant opgegeven e-mailadres tijdens de bestelling) met instructies voor ophaling. De af te halen items zijn een aandenken en geven de klant geen toegang tot de zaal of de backstage.

Ticketinfo