arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Fast & Furious Live
27 jan 2018 - 28 jan 2018 - Sportpaleis, Antwerpen

De actie en sensatie van één van de populairste filmreeksen ooit komt in deze wervelende live-arenatournee tot leven.

De twee uur durende show vol adrenaline heeft alles in huis om de spectaculairste live arenaproductie ooit te worden: Een combinatie van precisiewerk op vlak van rijprestaties en nieuwe stunts die de fysicawetten uitdagen. Met de favoriete auto’s van de Fast & Furious fans, locaties en hoogtepunten uit de filmreeks - ontwikkeld met hoogtechnologische 3D projection mapping - worden de toeschouwers volledig ondergedompeld in dit overweldigende verlengstuk van de Fast & Furious films.

Het publiek zal de hitte van de vlammende uitlaatpijpen voelen en de acrobatische autostunts scène na scène kunnen bewonderen, uitvergroot door de meest geavanceerde digitale projectietechnologie. Verschillende originele auto’s uit de films, exacte replica’s van de favorieten van de fans - van Doms legendarische Dodge Charger tot de flip car uit Fast & Furious 6: Fast & Furious Live brengt de sterkste momenten uit de filmserie.

Deze show is een co-productie Live Nation / MB Presents.

Published: 22/09/2017

 

Upgrade 

Voor de allergrootste fans is er ook speciale upgrade beschikbaar.
Gelieve er rekening mee te houden dat dit enkel een upgrade is en dat deze upgrade geen ticket voor de show bevat. Een ticket voor de show moet afzonderlijk gekocht worden om van deze upgrade gebruik te kunnen maken.

1. Toy Shop Upgrade - € 45
- De exclusieve Toy Shop Tour, na de show, in het hart van de actie.
- Audio-visuele show met bonusmateriaal
- Maak van dichtbij kennis met 8 ster-auto’s* uit de show:
      Brian’s Orange Supra
      Roman’s Lamborghini
      DK’s Nissan 350Z
      Tej’s Ripsaw
      Shaw’s Flipcar
      Dom’s Ice Charger           
      Lykan Hypersport
      Matt black Chargers and the safe
- Exclusief Fast and Furious polsbandje
- Aparte check-in bij het event team ter plaatse

*Dit auto-overzicht is onder voorbehoud van veranderingen. Hou er rekening mee dat de tijden die op het ticket vermeld staan, deze zijn met betrekking tot de show (opening van de deuren en de start van de show). Deze kunnen verschillen met die van het VIP pakket. VIP Nation zal binnen de week voor het evenement, via mail de exacte tijden doorgeven.

Speciale Packages

Voor de allergrootste fans zijn er ook speciale pakketten beschikbaar.

1. Quarter Mile Gold Package - € 212,50
- 1 premium ticket voor de show.
- Een uniek souvenir, speciaal ontwikkeld voor onze VIP tickethouders!
- Een gelamineerde badge van de Fast & Furious tournée en een lanyard.
- Een aparte check-in en ontvangst door onze medewerkers.

2. Quarter Mile Silver Package - € 162,50
- 1 categorie 1 ticket voor de show.
- Een uniek souvenir, speciaal ontwikkeld voor onze VIP tickethouders!
- Een gelamineerde badge van de Fast & Furious tournée en een lanyard.
- Een aparte check-in en ontvangst door onze medewerkers .

Opgelet!
Gelieve er rekening mee te houden dat de uren vermeld op de reservatiepagina en/of bevestigingsmail kunnen afwijken van het package startuur.

Deze packages zijn NIET OVERDRAAGBAAR en worden NIET TERUGBETAALD. Terugbetaling wordt enkel en alleen toegestaan indien het concert of deze packages worden afgelast. Naamsveranderingen worden in GEEN GEVAL toegestaan. Om de inhoud van het pakket en het zaalticket in ontvangst te nemen, dient de klant zich persoonlijk aan te melden aan het registratiepunt met een geldig identiteitsbewijs en deze bevestigingsvoucher. De klant zal een week voor de show geïnformeerd worden (via het door de klant opgegeven e-mailadres tijdens de bestelling) met instructies voor ophaling. De af te halen items zijn een aandenken en geven de klant geen toegang tot de zaal of de backstage.

Uitgestelde verzending
Voor de meeste evenementen die plaatsvinden na juli 2016 (raadpleeg voor meer details de infopagina van het evenement zelf) verstuurt Tele Ticket Service de tickets pas ten vroegste 4 weken vóór het evenement. De belangrijkste reden om dit te doen is de bestrijding van de zwarte markt en het frauderen met tickets. Door tickets pas 4 weken voor het evenement te bezorgen, wordt de doorverkoop aan hoge prijzen op de zwarte markt sterk bemoeilijkt.

De doorverkoop van tickets aan woekerprijzen is illegaal in België. Het faciliteren hiervan via een website is strafbaar. Ook personen die via dergelijke sites een “te veel” aan aangekochte tickets te koop aanbieden riskeren gerechtelijke vervolging.

Dank voor je begrip!
Meer informatie:
www.teleticketservice.com
www.ilovemyticket.be

Ticketinfo