arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Fall Out Boy
12 apr 2018 - Vorst Nationaal, Brussel

Tour: Mania Tour
Opening deuren: 18:00

Timing
MAX: 19.00 – 19.30
Against The Current: 19.45 – 20.30
Fall Out Boy: 21.00 – 22.30

De iconische Amerikaanse teenage rockband uit Chicago kondigt vandaag zijn grote terugkeer aan met een zevende album Mania, dat uitkomt in januari 2018. Met opwarmers als Young & Menace, Champion en The Last of The Real Ones, is het duidelijk dat het nieuwe album een nieuw elan zal geven aan hun nu al briljante discografie. Met superhits als Sugar We’re Going Down, Dance Dance, Centuries of Thks fr th Mmrs in hun achterzak, staat Fall Out Boy al meer dan 15 jaar garant voor platina albums en Grammy-nominaties.

In het voorjaar van 2018 gaan Pete Wentz, Patrick Stump, Joe Troham en Andy Hurley opnieuw de baan op voor een nu al onvergetelijke show! De perfecte gelegenheid voor Fall Out Boy om de Belgische fans opnieuw in de armen te sluiten tijdens een concert vol spektakel en energie waarvan enkel zij het geheime recept in handen hebben. Fall Out Boy komt op donderdag 12 april naar Vorst Nationaal voor een niet te missen show!

Published: 15/11/2017

Ticketinfo

Gelijkaardige evenementen