arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Equal Idiots
20 feb 2020 - Ancienne Belgique, Brussel

Voorprogramma: The Crackups
Opening deuren: 19:00

Sinds 2012 al zet het Antwerpse duo de podia op stelten met zijn vlijmscherpe garage-punk. Tonnen energie, die ze al kwijtkonden op de mooiste festivalplanken van het land, waaronder Rock Werchter, Dour en afgelopen weekend nog op Pukkelpop.

Humo’s Rock Rally en de Nieuwe Lichting van Studio Brussel katapulteerden Equal Idiots in 2016 naar het sterrendom, en sindsdien palmen ze het grote publiek in met hits als Salmon Pink, Put My Head in the Grond (vijf weken aan kop van de Afrekening!) en Toothpaste Jacky. Thibault Christiaensen (gitaar, zang) en Pieter Bruurs (drums, zang) brengen een genadeloze en no-nonsense punkrocksound, die hen onweerstaanbaar authentiek maakt. Sinds de release van hun debuut Eagle Castle BBQ (2017), een slimme mix van catchy hits en rock met weerhaken, hebben de heren niet stilgezeten, en houden ze er een goedgevulde concertagenda op na. Vandaag werken Thibault en Pieter met producer Thomas Valkiers aan een opvolger. Eerste single Run doet met het betere gitaarwerk, drums en rock ’n roll alvast het beste vermoeden. Op 20 februari stellen ze ons de nieuwe plaat live voor in de AB. Niet te missen!

Published: 19/08/2019

 

Ticketinfo