arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Enter Shikari
17 apr 2019 - Ancienne Belgique, Brussel

Voorprogramma: AS IT IS
Opening deuren: 19:00

Enter Shikari is terug, met splinternieuw album The Spark onder de arm en bijhorende zaaltournee. En vooral ook met uitstekend nieuws voor de vele Belgische fans, want de Britse groep houdt halt in ons land, op woensdag 17 april 2019 in de Brusselse AB!

Het viertal uit Hertfordshire laat voor het eerst van zich horen in 2007 met debuutplaat Take To The Skies. Een gekke maar sublieme mix van de euforie van dubstep, de energie van hardcore en een ongegeneerd vleugje drum’n’bass en grime. Vandaag is de band aan zijn vijfde studioalbum toe. The Spark, verschenen in september, is het nieuwste en zonder twijfel ook het meest ambitieuze album. Een perfect uitgekiende combo van diverse invloeden, zoals Radiohead, Dvorák, Manic Street Preachers, Nils Frahm, The Human League en The Specials. The Spark heeft zijn naam niet gestolen. Het is letterlijk een lichtpuntje in een wereld die gebogen gaat onder vele sombere actualiteitsberichten en tevens een sprankelende nieuwe start voor een gevestigde waarde in de Engelse rockscene.

Vooral op het podium onderscheidt Enter Shikari zich van andere bands. Ze staan alom bekend als sublieme performers en elke passage is een ervaring die je onder geen beding gemist mag hebben. Ontdek Enter Shikari live op 17 april in de Ancienne Belgique in Brussel!

Published 11/07/2018

Ticketinfo