arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Emeli Sandé
10 nov 2019 - Koninklijk Circus, Brussel

Tour: The Real Life Tour
Voorprogramma: Ben Monteith

Timing:
19:00 Doors
20:00 - 20:30 Ben Monteith
21:00 - 22:30 Emeli Sandé

Ze heeft zonder twijfel een van de mooiste soulstemmen van haar generatie. Emeli Sandé kondigt haar terugkeer aan met een splinternieuw album, getiteld Real Life, dat ze op 10 november live komt voorstellen in het Koninklijk Circus in Brussel!

Sinds de release van haar eerste single Heaven in 2011, kent de jonge Engelse een ongezien succes. Het grote publiek leert haar kennen als een uniek artieste met een wonderlijk charisma en een onevenaarbaar gevoel voor melodie. Ze rijgt dan ook de hitsingles met een onthutsend gemak aan elkaar. Next To Me en Read All About It bestormen de hitlijsten en maken van haar debuutalbum Our Version Of Events een internationale bestseller. De zangeres ontvangt talloze onderscheidingen en krijgt erkenning van leeftijdsgenoten dankzij haar uitmuntende en steeds indrukwekkendere liveshows. In 2016 keert ze met Long Live the Angels terug naar de internationale hitlijsten, wat met haar derde album ongetwijfeld niet anders zal zijn. De release van Real Life is voorzien voor september, maar rolt nu al over de tongen dankzij single Sparrow. Een waterval aan emoties en soul, gedragen door zoete arrangementen en de stem van Emeli, die weerklinkt in harmonie met een gospelkoor. Een terugkeer die je in geen geval mag missen!

Published: 24/06/2019

Ticketinfo

Gelijkaardige evenementen