arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Emeli Sandé: Long Live The Angels Tour
24 mrt 2017 - Lotto Arena, Antwerpen

Voorprogramma: Ray BLK
Opening deuren: 18:30

Vier jaar na het gigantisch succes van haar debuut Our Version Of Events is Emeli Sandé terug met een nieuwe plaat. Long Live The Angels is een fascinerende reis doorheen de tragedies en triomfen die haar pad in die tijd gekruist hebben. Eerste single Hurts lost meteen alle verwachtingen over haar comeback in. Om de release van haar jongste album te vieren, kondigt de Schotse schone aan dat ze in het voorjaar van 2017 een tournee plant. Op vrijdag 24 maart houdt de Long Live The Angels Tour halt in de Antwerpse Lotto Arena. Tickets voor dat concert zijn te koop vanaf vrijdag 25 november om 9u.

Haar debuut stond in de UK maar liefst 63 opeenvolgende weken in de top 10 van de charts. Ze verbrak daarmee zomaar even het record van The Beatles! Met hopen charisma, een kristalhelder stemgeluid en ongeëvenaarde melodieën was het snel duidelijk dat Emeli Sandé alle elementen in huis had om de wereld te veroveren. De zangeres, songwriter en multi-instrumentaliste wist met nummers als Heaven, Next To Me en Read All About it, Pt. III ongeveer de hele planeet in te pakken. Vandaag is Emeli Sandé helemaal terug. Met een nieuwe langspeler en een live tournee!

Timing
DOORS: 18.30
RAY BLK: 20.00 – 20.30
EMELI SANDÉ: 21.00 – 22.30

Published 21/11/2016

Ticketprijzen
Tickets kosten 50 euro, 45 euro, 40 euro en 35 euro inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage.

Speciale Packages

Voor de allergrootste fans is er ook een speciale pakket beschikbaar.

Meet & Greet Package - € 237,50
Gelieve eerst de speciale voorwaarden te lezen.
De Meet & Greet kan plaatsvinden in de late namiddag / vooravond voor de show.
- Een staanplaats op het middenplein om Emeli Sandé live te zien
- Een Meet & Greet met Emeli Sandé voor de show
- Een professionele foto met Emeli Sandé 
- Toegang tot de concertzaal vóór klanten in het bezit van een gewoon ticket
- Een ‘laminate & lanyard’ als aandenken
- Een speciaal ontworpen tour cadeau van Emeli Sandé voor package klanten
- Check-in met ontvangst door onze medewerkers

Opgelet!
Gelieve er rekening mee te houden dat de uren vermeld op de reservatiepagina en/of bevestigingsmail kunnen afwijken van het package startuur.

Deze packages zijn NIET OVERDRAAGBAAR en worden NIET TERUGBETAALD. Terugbetaling wordt enkel en alleen toegestaan indien het concert of deze packages worden afgelast. Naamsveranderingen worden in GEEN GEVAL toegestaan. Om de inhoud van het pakket en het zaalticket in ontvangst te nemen, dient de klant zich persoonlijk aan te melden aan het registratiepunt met een geldig identiteitsbewijs en deze bevestigingsvoucher. De klant zal een week voor het concert geïnformeerd worden (via het door de klant opgegeven e-mailadres tijdens de bestelling) met instructies voor ophaling. De af te halen items zijn een aandenken en geven de klant geen toegang tot de zaal of de backstage.

Uitgestelde Verzending
Voor de meeste evenementen die plaatsvinden na juli 2016 (raadpleeg voor meer details de infopagina van het evenement zelf) verstuurt Tele Ticket Service de tickets pas ten vroegste 4 weken vóór het evenement. De belangrijkste reden om dit te doen is de bestrijding van de zwarte markt en het frauderen met tickets. Door tickets pas 4 weken voor het evenement te bezorgen, wordt de doorverkoop aan hoge prijzen op de zwarte markt sterk bemoeilijkt.

De doorverkoop van tickets aan woekerprijzen is illegaal in België. Het faciliteren hiervan via een website is strafbaar. Ook personen die via dergelijke sites een “te veel” aan aangekochte tickets te koop aanbieden riskeren gerechtelijke vervolging.

Dank voor je begrip!
Meer informatie:
www.teleticketservice.com
www.ilovemyticket.be