arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Ellen Schoenaerts
18 dec 2020 - De Studio
Nieuwe datum

Om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) in te dijken, zijn concerten momenteel niet toegelaten. Het concert van Ellen Schoenaerts, dat zou plaatsvinden op 21 mei 2020, wordt hierdoor uitgesteld naar vrijdag 18 december 2020.

Tickethouders worden persoonlijk via mail gecontacteerd.

De gezondheid en veiligheid van artiesten, fans en medewerkers is onze grootste prioriteit. De richtlijnen van overheden volgen. Verantwoordelijkheid nemen. Het virus een halt toeroepen. Daar draait het om. Dank voor jullie begrip. Take care, stay safe.

Published: 19/05/2020


In 2012 debuteerde Ellen Schoenaerts met haar vaste muzikanten (Liesa Van Der Aa, Tijs Delbeke en Ephraim Cielen) met het warm onthaalde Feiten. Ze mocht vervolgens het voorprogramma verzorgen van artiesten als Arno en Rufus Wainwright. Zeven jaar en vele omzwervingen later, komt Schoenaerts met een opvolger. Een plaat die voornamelijk geïnspireerd is op het oeuvre van één artiest, wiens repertoire een enorme indruk op Schoenaerts maakte: Benjamin Biolay. Vrijblijvend Advies verschijnt op 31 maart en is een ode aan het leven. Ontdek hier de indrukwekkende eerste single Voor Europa, waarvan gisteren ook de video gereleaset werd.

“Als Feiten Yin is, zou Vrijblijvend Advies Yang moeten zijn. Er is een soort van aanvaarding over me heen gekomen de voorbije jaren. Daarnaast misschien ook een vorm van dankbaarheid en interne vrijheid. Ik vrees dat ik moet bekennen dat ik het leven - hoe rauw en onvoorspelbaar ook - toch vooral heel erg mooi vind”, aldus Schoenaerts.

Op donderdag 21 mei concerteert Ellen in De Studio in Antwerpen.

Published: 13/12/2019

Ticketinfo