arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Editors
06 dec 2018 - Koninklijk Circus, Brussel

Voorprogramma: Andy Burrows

TIMING:
19.30-20.00: Andy Burrows
20.30: Editors

Het staat vast. De soundtrack bij het jaar 2018 is zonder twijfel van de hand van de vijf kerels van Editors! Sinds de release van hun zesde album in maart, concerteren ze aan de lopende band. Keer op keer goed voor een adembenemende show. Nadat ze eerder dit jaar het Sportpaleis tot de nok vulden, en als headliner voor een memorabele editie van TW Classic zorgden, was het vol ongeduld wachten op de volgende stap in hun avontuur. En daar is het nieuws! Een nieuwe afspraak met hun Belgische publiek. En wat voor één!

Editors kiezen voor het intieme kader van het Koninklijk Circus voor het weerzien met hun fans. Tom Smith, Russell Leetch, Edward Lay, Justin Lockey en Elliott Williams brengen er niet alleen hun grootste hits live, maar ook een greep uit de nieuwe nummers van hun jongste plaat Violence. Als kers op de taart gaat het niet om één, maar om twéé optredens. Editors staan zowel op donderdag 6 als op vrijdag 7 december op het podium van het Koninklijk Circus. Twee uitzonderlijke en niet te missen concerten. 

Published 28/08/2018

Ticketinfo