arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Ed Sheeran
01 jul 2018 - Festivalpark, Werchter

Klik hier voor alle praktische info.
Klik hier voor info over MOBILITEIT.


Voorprogramma: Anne-Marie

TIMING:
Deuren: 15:00
JAMIE LAWSON: 18:45 - 19:15
ANNE-MARIE: 19:45 - 20:30
ED SHEERAN: 21:00 - 22:45

Concertnieuws! Van Ed Sheeran! Vandaag kondigt de jonge Brit aan dat hij volgende zomer een grootse tournee onderneemt. Hij alleen. Met zijn gitaar, zijn 'loopstation' en heel veel hits. Langs stadions en de mooiste open air locaties. Op zondag 1 juli 2018 pakt Ed Sheeran het Festivalpark in Werchter in. 

Ed Sheeran’s succes kent geen grenzen. De tickets voor zijn Sportpaleis concert eerder dit jaar, waren sneller dan snel uitverkocht. Hij begeestert, pakt moeiteloos op zijn eentje de grootste zalen in. En de opmars gaat verder. Afgelopen weekend was hij afsluitend headliner van het Britse Glastonbury festival. Amper zes jaar nadat hij er in een kleine tent voor amper 500 man optrad. Het kan verkeren.

Wat Ed Sheeran aanraakt, verandert in goud. Minstens. Zijn derde album ÷ (spreek uit: divide) is het bestverkopende van het jaar. De teller staat 3 maanden na de release op 8 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd. In België is ÷ nu reeds goed voor dubbel platina. Nog meer indrukwekkende cijfers. Single Shape Of You, die begin januari uitkwam, telt meer dan 1,5 miljard (!) streams. De single werd in ons land met 4 keer platina onderscheiden. Single Galway Girl heeft ook al de platina status bereikt.

Belangrijk: Het concert van Ed Sheeran in het Festivalpark staat los van Rock Werchter. Het festival zal in 2018 plaatsvinden van donderdag 5 juli tot en met zondag 8 juli.

Published: 28/06/2017

Opgelet: maximum 4 tickets per persoon

Ticketprijzen
Een regular ticket kost 75 euro (inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage).
Er is ook een Inner Barrier ticket dat toegang geeft tot het vak net voor het podium, te koop aan 100 euro (inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage) per ticket.

Gelieve uw ticket, reservatiebevestiging en een geldig identiteitsbewijs van de ticketkoper mee te brengen, zo loopt u niet het risico de toegang geweigerd te worden tot de show.
Uw ticket zal onmiddellijk ongeldig worden indien dit wordt doorverkocht aan een prijs hoger dan de officiële ticketprijs of wordt aangeboden voor verkoop aan een prijs hoger dan de officiële ticketprijs (volgend de Belgische Wetgeving).
Meer informatie: www.ilovemyticket.be


Klik hier voor de FAQ.

Specifieke rolstoelpodiumtickets:
Personen met een handicap dienen voor het concert van Ed Sheeran specifieke tickets te kopen voor gebruik van het rolstoelpodium. Deze tickets kan je reserveren vanaf zaterdag 8 juli 11u00 door dit formulier in te vullen. De tickets voor het rolstoelpodium kosten 75 euro (inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage) en zijn beperkt in aantal. Reserveren kan alleen wanneer je aan de hand van een Europese blauwe parkeerkaart of een ander officieel document je handicap kan aantonen.

Mensen die geen nood hebben aan het platform maar wel gebruik wensen te maken van de overige faciliteiten (voorbehouden parking, alternatieve ingang…), dienen geen speciale tickets te kopen. We vragen wel om de faciliteiten (voorbehouden parking, alternatieve ingang, klapstoel…) op voorhand aan te vragen. Dit kan vanaf zaterdag 8 juli om 11u door dit inschrijvingsformulier in te vullen.
Gelieve alle faciliteiten aan te vragen voor 1 juni 2018!

Voor vragen omtrent de aankoop van rolstoelpodiumtickets, kan u terecht bij Ticketmaster op het nummer +32 (0)70 22 31 93.

Info over de toegankelijkheid van het concert vindt u hier.

Voor vragen omtrent de faciliteiten voor mensen met een beperking, kan u terecht bij edsheeran@inter.vlaanderen.