arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Duncan Laurence
01 dec 2019 - Trix, Antwerpen

Opening deuren: 19:00

Het gaat snel voor Duncan Laurence. Nadat hij zijn favorietenrol op het 64e Eurovisiesongfestival helemaal waar maakte en als overwinnaar met zijn eigen geschreven nummer Arcade huiswaarts trok, speelde hij onlangs ook nog een hele Pinkpop-weide plat met een zeer overtuigende liveshow. Aan de eerder aangekondigde data van zijn najaarstour voegt hij wegens grote vraag naar tickets nu een tweede show in Trix in Antwerpen toe op zondag 1 december. De eerste show op zaterdag 30 november is inmiddels helemaal uitverkocht.

Published 17/06/2019

Duncan Laurence maakte afgelopen weekend zijn favorietenrol voor het 64e Eurovisiesongfestival volledig waar. De Nederlander won met het nummer Arcade, een eigen compositie die hij maakte tijdens zijn studies aan de Rockacademie in Tilburg. De song vertelt het verhaal over de zoektocht naar de liefde van je leven. De hoop naar datgene wat onbereikbaar is. Duncan ondersteunde zijn ballade tijdens de liveshow van Eurosong met een sobere act waarbij hij alleen op het podium achter zijn piano zat. De vakjury was vol bewondering, het publiek in Europa omarmde hem helemaal. Hij keerde huiswaarts als de grote overwinnaar. De publiekslieveling.

Arcade doet volop alle streaming- en chartrecords sneuvelen. Zijn Nederlandse tournee in oktober is inmiddels volledig uitverkocht. Een livetour doorheen Europa het logische vervolg. Op zaterdag 30 november staat de sympathieke singer-songwriter in Trix in Antwerpen.

Duncan Laurence nam in 2014 deel aan The Voice of Holland. Zijn coach Ilse DeLange, ook tijdens de finale van het Eurovisiesongfestival in Tel Aviv aan zijn zijde, loodste hem toen tot in de halve finale. Morgen vrijdag 24 mei is Duncan te gast tijdens de finale van The Voice van Vlaanderen op VTM.

Published 23/05/2019

Ticketinfo