arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Dua Lipa: The Self-Titled Tour
03 nov 2017 - Lotto Arena, Antwerpen

Voorprogramma: off bloom
Opening deuren: 18:30

Popdiva Dua Lipa kondigt vandaag haar grootste Europese tournee tot nu toe aan. Er staan 20 concerten in 9 verschillende landen op het programma om haar zelf-getiteld debuut live aan de fans voor te stellen. The Self-Titled Tour wordt afgetrapt in de UK en steekt daarna over naar het Europese vasteland. De zangeres houdt ook halt in ons land. Afspraak op vrijdag 3 november in de Lotto Arena.

Ze mag dan wel jong zijn, Lipa heeft verhalen te vertellen! De prille twintiger met Kosovaarse roots heeft deze allemaal gebundeld op haar eerste album Dua Lipa, dat op 2 juni verschijnt. “Ik wil dat mensen me echt leren kennen. En dus gaat de plaat over alles wat er tot nu toe gebeurd is in mijn leven. Elke nummer vertelt een ander verhaal”. Met haar debuut laat de Britse zangeres zien dat ze meer is dan enkel een prachtige verschijning. Een gouden stem, pakken talent en ambitie die verder reikt dan het dancefloor-vuur van haar singles Be The One, Hotter Than Hell en Blow Your Mind (Mwah). “Ik noem het zelf ‘dark pop’. Met de pop heeft het publiek al kennis gemaakt, maar op het album zijn ook erg donkere singer-songwriter stukken terug te vinden, waar ik heel erg opgetogen over ben.”

Als geboren performer met hopen onstage presence, kan Dua Lipa niet wachten om haar levensverhaal naar het podium te brengen. Nadat ze haar opwachting maakt op enkele van ’s werelds mooiste zomerfestivals, waaronder Rock Werchter, trekt ze dit najaar op tournee. Ze concerteert op vrijdag 3 november in de Antwerpse Lotto Arena.

Published 12/05/2017

Timing:
DOORS: 18.30
OFF BLOOM: 20.00 – 20.30
DUA LIPA: 21.00 – 22.15

Tour: The Self-Titled Tour

Ticketprijzen
Tickets kosten 37 euro inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage.

Speciale Packages

Voor de allergrootste fans zijn er ook speciale pakketten beschikbaar.

First Loves Meet & Greet Package - € 130,50
Gelieve eerst de speciale voorwaarden te lezen!

Opgelet, de Meet & Greet vindt mogelijks plaats in de namiddag.
- Een staanplaats op het middenplein om Dua Lipa live te zien
- Meet & Greet met Dua Lipa voor de show
- Een vragenrondje met Dua Lipa voor de show
- Toegang tot de concertzaal voor gewone ticketkopers
- Een individuele foto met Dua Lipa
- Een Polaroid gehandtekend door Dua Lipa
- Een ‘laminate & lanyard’ als aandenken
- Een speciaal ontworpen cadeau voor package klanten
- Check-in met ontvangst door onze medewerkers

Opgelet!
Gelieve er rekening mee te houden dat de uren vermeld op de reservatiepagina en/of bevestigingsmail kunnen afwijken van het package startuur.
     - Registratie Meet&Greet package tussen 16u30 en 16u55 aan ingang 22B

Deze packages zijn NIET OVERDRAAGBAAR en worden NIET TERUGBETAALD. Terugbetaling wordt enkel en alleen toegestaan indien het concert of deze packages worden afgelast. Naamsveranderingen worden in GEEN GEVAL toegestaan. Om de inhoud van het pakket en het zaalticket in ontvangst te nemen, dient de klant zich persoonlijk aan te melden aan het registratiepunt met een geldig identiteitsbewijs en de bevestigingsvoucher. De klant zal een week voor het concert geïnformeerd worden (via het door de klant opgegeven e-mailadres tijdens de bestelling) met instructies voor ophaling. De af te halen items zijn een aandenken en geven de klant geen toegang tot de zaal of de backstage.