arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Drake: The Boy Meets World Tour
28 feb 2017 - 01 mrt 2017 - Sportpaleis, Antwerpen

Opening deuren: 18:30

Voorprogramma: T-Jizzle, Pressa/Smoke Dawg/Baka, DVSN

Drake kondigde afgelopen week aan dat hij zijn “The Boy Meets World Tour” op 28 februari naar het Sportpaleis brengt. België zat er duidelijk op te wachten. Deze ochtend vlogen de tickets namelijk in 40 minuten allemaal de deur uit. De hyperpopulaire rapper maakt daarom bekend dat hij een tweede datum in ons land aan zijn planning toevoegt. Het extra concert vindt plaats op 1 maart, opnieuw in het Antwerps Sportpaleis.  

Drake’s "Summer Sixteen" tour door de Verenigde Staten was bijzonder succesvol. De Grammy Award winnaar kondigt vandaag aan dat hij begin 2017 naar Europa komt met zijn 'The Boys Meets World Tour". Op 21 januari gaat de tournee met een tweedaagse in de Ziggo Dome in Amsterdam van start. Vervolgens reist Drake door naar het Verenigd Koninkrijk. Daarna zijn Ierland, Duitsland, België, Zweden, Noorwegen, Denemarken en Frankrijk aan de beurt. Tickets voor de tournee zijn vanaf vrijdag 14 oktober te koop.

Creatieveling Drake zet baanbrekend werk neer. Recent liet hij als allereerste artiest 1 miljard streams optekenen op Apple Music voor zijn jongste album Views. Tevens is hij recordhouder van de meeste nummer 1 hits in de Billboard R&B/Hip-Hop lijst en verkoopt hij arena’s overal ter wereld vlotjes uit. Drake zijn invloed op de hiphop en hedendaagse popmuziek bij uitbreiding is bijzonder groot. Hij gaat onverminderd door op hetzelfde elan.

Belangrijk: Wees alert! Ondanks het feit dat er een wettelijk kader is dat de doorverkoop van tickets aan banden legt, worden er nog steeds tickets doorverkocht via internet. Deze op de zwarte markt aangeboden tickets geven – in tegenstelling tot tickets gekocht via het officiële ticketkanaal – geen garantie tot geldigheid.  Meer info hierover via ilovemyticket.be en via de website van FOD Economie.

Timing*
DOORS: 18.30**
T-JIZZLE: 19.30 – 19.45
PRESSA/SMOKE DAWG/BAKA: 19.45 – 20.15
DVSN: 20.20 – 20.50
DRAKE: 21.15 - …
* Deze timing is voorlopig en kan te allen tijde wijzigen.
** Opgelet: op de tickets staat vermeld dat de deuren opengaan om 18.00u. Dit is nu gewijzigd naar 18.30u.

Updated: 14/10/16

Ticketprijzen
Tickets kosten 97 euro, 82 euro, 67 euro, 62 euro, 57 euro en 52 euro inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage.

Uitgestelde Verzending
Voor de meeste evenementen die plaatsvinden na juli 2016 (raadpleeg voor meer details de infopagina van het evenement zelf) verstuurt Tele Ticket Service de tickets pas ten vroegste 4 weken vóór het evenement. De belangrijkste reden om dit te doen is de bestrijding van de zwarte markt en het frauderen met tickets. Door tickets pas 4 weken voor het evenement te bezorgen, wordt de doorverkoop aan hoge prijzen op de zwarte markt sterk bemoeilijkt.

De doorverkoop van tickets aan woekerprijzen is illegaal in België. Het faciliteren hiervan via een website is strafbaar. Ook personen die via dergelijke sites een “te veel” aan aangekochte tickets te koop aanbieden riskeren gerechtelijke vervolging.

Dank voor je begrip!

Meer informatie:
ww.teleticketservice.com
www.ilovemyticket.be