arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Doe Maar
09 nov 2018 - De Roma, Borgerhout

Tour: Er verandert NIX

Timing (*):
DEUREN: 19.15
DOE MAAR: 20.00 – 22.00
*Subject to changes 

Dit jaar bestaat Doe Maar 40 jaar. Om dat te vieren gaat de band onder de titel Er verandert NIX op een uitgebreide clubtour. Het Nederlandse viertal achter onsterfelijke hits als Doris Day, Is Dit Alles, De Bom, 1 Nacht Alleen en Pa kondigde eerder deze week twee stops in ons land aan. Op 7 oktober in de Brusselse Ancienne Belgique en op 8 november in De Roma in Antwerpen. Tickets voor beide concerten gingen deze ochtend om 10u in verkoop en zijn erg gewild! Wegens groot succes voegt Doe Maar een extra Belgische show aan hun tourschema toe, op vrijdag 9 november in De Roma. 

“We begonnen samen in clubjes en het is een onwaarschijnlijk voorrecht om diezelfde clubs 40 jaar later weer aan te doen,” aldus Henny Vrienten. Doe Maar ontketende begin jaren tachtig een ware rage in Nederland, vergelijkbaar met die van The Beatles in hun hoogdagen. Ernst Jansz: “Toen wij ooit in Neerkant vol enthousiasme een Nederlandstalig bandje begonnen, hadden wij geen idee van het ongelofelijke avontuur dat ons te wachten stond. En als we nu, 40 jaar en een leven later, een liedje als De Bom zingen, lijkt het of het waar is: niets verandert echt.”

De concerten in Antwerpen zijn een coproductie van Live Nation Belgium en De Roma. 

Published: 02/03/2018

Ticketinfo