arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Doe Maar
08 nov 2018 - De Roma, Borgerhout

Tour: Er verandert NIX

Timing (*):
DEUREN: 19.15
DOE MAAR: 20.00 – 22.00
*Subject to changes 

Dit jaar bestaat Doe Maar 40 jaar. Om dat te vieren gaat de band onder de titel Er verandert NIX op een uitgebreide clubtour. De tournee start op 3 oktober in Hedon Zwolle en doet ook tweemaal ons land aan. Op 7 oktober concerteert het viertal in de Brusselse Ancienne Belgique en op 8 november in De Roma in Antwerpen. 

“We begonnen samen in clubjes en het is een onwaarschijnlijk voorrecht om diezelfde clubs 40 jaar later weer aan te doen,” aldus Henny Vrienten. Doe Maar ontketende begin jaren tachtig een ware rage in Nederland, vergelijkbaar met die van The Beatles in hun hoogdagen. De band scoorde vele grote hits als Doris Day, Is Dit Alles, De Bom1 Nacht Alleen en Pa. Ernst Jansz: “Toen wij ooit in Neerkant vol enthousiasme een Nederlandstalig bandje begonnen, hadden wij geen idee van het ongelofelijke avontuur dat ons te wachten stond. En als we nu, 40 jaar en een leven later, een liedje als De Bom zingen, lijkt het of het waar is: niets verandert echt.”

Het concert in Antwerpen is een coproductie van Live Nation Belgium en De Roma.

Published: 27/02/2018

Ticketinfo