arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Dido
20 mei 2019 - Koninklijk Circus, Brussel

Voorprogramma: Sonia Stein

Timing:
DOORS: 19.00
SONIA STEIN: 19.30 – 20.00
DIDO: 20.30

2019 wordt een groots muziekjaar! En daar geeft de terugkeer van Dido enkel maar meer kleur aan. De Londense schone komt ons namelijk haar vijfde studioalbum voorstellen, na een periode van vijf jaar afwezigheid. Still On My Mind ligt op 8 maart in de winkels. De gedroomde gelegenheid om haar publiek over de wijde wereld opnieuw te begroeten. Een tournee die op meerdere vlakken opmerkelijk te noemen is, want het wordt haar eerste in maar liefst vijftien jaar. Dido trapt de festiviteiten af op 5 mei 2019 in Praag, waarna ze onder meer Parijs en Berlijn, maar ook Brussel aandoet! Op 20 mei staat ze op het podium in het Koninklijk Circus in Brussel.

Als britpopicoon van de jaren 2000 bereikt Dido een zelden geziene internationale faam met ijzersterke platen en natuurlijk die tijdloze samenwerking met Eminem op Thank You (2000). Haar zachte maar krachtige stem en universele teksten en melodieën zijn haar grootste troeven. Haar unieke stijl – vaak gekopieerd maar nooit geëvenaard – treft de luisteraar meteen in het hart. Op haar palmares staan ruim 30 miljoen verkochte albums wereldwijd, awards bij de vleet (Brit Awards, Grammy Awards, MTV Music Awards, een Oscarnominatie…) en prestigieuze samenwerkingen met onder meer Faithless, Britney Spears, Rihanna, Carlos Santana en Rufus Wainwright. Maak je op voor de langverwachte terugkeer van een belangrijke en wereldwijd gelauwerde artieste!

Published: 12/11/2018

Ticketinfo

Gelijkaardige evenementen