arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Crystal Fighters
01 apr 2019 - Ancienne Belgique, Brussel

Voorprogramma: Low Island
Opening deuren: 19:00

Als profeten van de rave en ongekroonde koningen van de elektronische folkmuziek kondigde Crystal Fighters in mei hun terugkeer aan met met een geniale titel Boomin’ In Your Jeep.

Sinds de release van hun debuutalbum Star Of Love in 2010 verovert de band met zijn opzwepende en furieuze muziek zowel het grote publiek als de critici. Aan de hand van exotische ritmes, originele Baskische instrumenten en zware beats mixt de band genres als folkelektronica, punk, funk en dubstep tot een nieuw geheel. Bovendien laat de Spaans-Engelse formatie ook moeiteloos culturen in elkaar overvloeien en doen ze grenzen vervagen. Vanaf het moment dat Sebastian Pringle en de zijnen het podium betreden, komt hun onuitputtelijke energie tot leven.

Na drie geniale albums zijn Crystal Fighters back in business en kondigen ze hun grote terugkeer naar Brussel aan. Op 1 april concerteren ze op het podium van de AB! 

Published: 06/11/2018

Ticketinfo