arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Chvrches
05 nov 2018 - Ancienne Belgique, Brussel

Voorprogramma: Let’s Eat Grandma
Opening deuren: 19:00

Met een nieuw album onder de arm zijn de Schotten helemaal klaar om hun nieuwe muziek live voor te stellen. Na de zomerfestivals, met daarbij hun langverwachte passage op Rock Werchter op 6 juli, komt CHVRCHES dit najaar terug naar ons land voor een zaalshow! Het trio concerteert voor zijn Belgische publiek op 5 november in de Ancienne Belgique!

Met superhit Recover en hun debuutalbum The Bones of What You Believe, wordt CHVRCHES sinds 2013 als dé referentie gezien van de internationale elektropopscene. Overal ter wereld valt men in zwijm voor de zoete stem van Lauren Mayberry, gedragen door de zweverige bewerkingen en arrangementen van Iain Cook en Martin Doherty. Ook met hun tweede langspeler Every Open Eye uit 2015 bevestigt de groep haar status. Sindsdien was het even wachten op nieuw werk maar vandaag is het zeker: CHVRCHES is helemaal terug! Love Is Dead, hun derde album dat geproducet werd door Greg Kustin (Adèle), toont de groep op het beste van haar kunnen. Met de eerste nummers Miracle en Get Out draait hun hitmachine opnieuw op volle toeren, wat alleen maar het beste doet vermoeden voor wat nog komen moet.

Published: 25/05/2018

Ticketinfo