arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Christine and the Queens
12 okt 2018 - Vorst Nationaal, Brussel

Voorprogramma: Lauren Auder
Opening deuren: 18:30

Timing
20h00-20h30 Lauren Auder
21h00-22h20 Christine and the Queens

Christine and the Queens verlegt als geen ander zowel muzikale grenzen als die van genderkwesties. Ze drukte wereldwijd haar stempel met een mix van flamboyante pop en krachtig minimalisme.

Van haar eerste album Chaleur Humaine, alom geprezen door de internationale pers, werden over heel de wereld meer dan 1,3 miljoen exemplaren verkocht. Na haar duizelingwekkend succes in Frankrijk (meer dan 850.000 albums verkocht en vier onderscheidingen op de ‘Victoires de la Musique’ waaronder die voor beste tournee), was het de beurt aan Groot-Brittannië om kennis te maken met Christine and the Queens. Haar eerste tournee staat garant voor uitverkochte concerten, waaronder meerdere Zéniths in Frankrijk en het Koninklijk Circus en Vorst Nationaal in België. Ook de grootste festivals kon ze aan haar palmares toevoegen zoals Rock Werchter, Pukkelpop, We Love Green, Glastonbury en Coachella. Met reeds vier geplande concerten in Los Angeles, New York, Londen en Parijs, kondigt Christine and the Queens vandaag ook aan dat ze weer gaat touren doorheen Europa, Canada en de Verenigde Staten.

Christine and the Queens keert terug naar het Belgische publiek op vrijdag 12 oktober 2018 in Vorst Nationaal!

Published 23/04/2018

Ticketinfo