arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Christina Aguilera
06 jul 2019 - Sportpaleis, Antwerpen

Tour: The X Tour
Opening deuren: 18:30

Eerder dit jaar kondigde Christina Aguilera een exclusieve headlining residency in Las Vegas aan. De eerste Christina Aguilera: The Xperience show staat gepland op vrijdag 31 mei in het legendarische Zappo Theater in Planet Hollywood Resort & Casino en belooft een energieke belevenis vol zang, dans en visueel spektakel te worden. De residency luidt de terugkeer in van één van ’s werelds meest bejubelde popartiesten aller tijden. Een nieuwe wereldtournee kon niet uitblijven! The X Tour zet deze zomer voet aan wal in Europa en houdt op zaterdag 6 juli halt in het Sportpaleis Antwerpen!

De Amerikaanse superster brak 20 jaar geleden internationaal door met een gigantische monsterhit. Genie In A Bottle domineerde overal ter wereld wekenlang de charts. Sindsdien is het aantal hits nauwelijks bij te houden. Christina heeft vijf nr. 1 singles in de Billboard Hot 100 op haar naam staan, verkocht in haar carrière meer dan 43 miljoen platen en wist met haar songs maar liefst zes Grammy Awards in de wacht te slepen. Meer dan terecht werd ze dan ook geëerd met een ster op de Hollywood Walk Of Fame.

Op de setlist van Christina Aguilera’s eerste tour in dertien jaar staan alle grote favorieten als Dirrty, Genie In A Bottle, Beautiful, Hurt, Ain’t No Other Man en Fighter naast nieuwe nummers uit haar jongste album Liberation (2018).

Published: 04/03/2019

Ticketinfo

Opgelet!

Uitgestelde Verzending
Voor de meeste evenementen verstuurt Tele Ticket Service de tickets pas ten vroegste 4 weken vóór het evenement. De belangrijkste reden om dit te doen is de bestrijding van de zwarte markt en het frauderen met tickets. Door tickets pas 4 weken voor het evenement te bezorgen, wordt de doorverkoop aan hoge prijzen op de zwarte markt sterk bemoeilijkt.

De doorverkoop van tickets aan woekerprijzen is illegaal in België. Het faciliteren hiervan via een website is strafbaar. Ook personen die via dergelijke sites een “te veel” aan aangekochte tickets te koop aanbieden riskeren gerechtelijke vervolging.

Dank voor je begrip!
Meer informatie:
www.teleticketservice.com
www.ilovemyticket.be