arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
ChippendalesĀ®
22 okt 2021 - Stadsschouwburg, Antwerpen

Tour: Get Naughty! 2021 World Tour

Start Show: 20u00

Naar aanleiding van de genomen maatregelen door de Belgische regering om het coronavirus (COVID-19) in te dijken, kunnen veel evenementen niet plaatsvinden op de voorziene datum. Ook de shows van Chippendales®, die zouden plaatsvinden op woensdag 30 september in het Koninklijk Circus in Brussel, op vrijdag 4 december in het Kursaal Oostende en op zaterdag 5 december in de Gentse Capitole, kunnen daardoor niet doorgaan zoals gepland. De 'Get Naughty! World Tour' zal nu pas in 2021 in ons land neerstrijken, met twee opwindende shows op vrijdag 22 oktober in de Antwerpse Stadsschouwburg en op zaterdag 23 oktober in het Oostendse Kursaal. 

Wie reeds in het bezit was van een ticket voor één van de drie geplande shows dit najaar, wordt persoonlijk via mail gecontacteerd.

De gezondheid en veiligheid van artiesten, fans en medewerkers is onze grootste prioriteit. De richtlijnen van overheden volgen. Verantwoordelijkheid nemen. Het virus een halt toeroepen. Daar draait het om. Dank voor jullie begrip. Take care, stay safe.

Published 09/10/2020

Ticketinfo