arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Charlie Winston
21 mrt 2019 - Koninklijk Circus, Brussel

Door onvoorziene omstandigheden wordt het concert van Charlie Winston, dat voorzien was op 4 december in het Koninklijk Circus, verplaats naar donderdag 21 maart 2019, eveneens in het Koninklijk Circus.

Aangekochte tickets voor 4 december blijven geldig voor de nieuwe concertdatum. Dat betekent dat personen die in het bezit zijn van een ticket dit gewoon kunnen behouden tot 21 maart. Wie niet aanwezig kan zijn op de nieuwe concertdatum kan zich tot 4 maart wenden tot het verkooppunt waar de tickets werden aangekocht.

Update: 25/10/2018


Voorprogramma: David Zincke

Timing:
Deuren: 19.00
David Zincke: 19.30-20.00
Charlie Winston: 20.30-22.30

Charlie Winston is terug met een nieuwe single The weekend. Een speels en zomers nummer over hoe we in het weekend een andere versie van onszelf worden. Een voorsmaakje van zijn nog te verschijnen vierde album Square 1, vol songs met voor hem kenmerkende thema’s als de kunst van het leven tot meer diepere onderwerpen als politieke vluchtelingen. Square 1, synoniem aan een terugkeer naar de bron, wordt deze herfst gereleast.

Vandaag kondigt Charlie Winston tot ons groot plezier zijn nieuwe zaaltournee aan. Op dinsdag 4 december stelt hij zijn nieuwe album voor in het Koninklijk Circus in Brussel. Een niet te missen concert!

Published: 09/07/2018

Ticketinfo

Gelijkaardige evenementen