arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Catherine Ringer chante les Rita Mitsouko
27 apr 2021 - Le Forum, Luik

Naar aanleiding van de genomen maatregelen door de Belgische regering om het coronavirus (COVID-19) in te dijken, kunnen veel evenementen niet plaatsvinden op de voorziene datum. Het concert van Catherine Ringer chante les Rita Mitsouko in Le Forum (Luik), initieel voorzien op 15 april 2020 en vervolgens uitgesteld naar 22 september 2020, wordt opnieuw verplaatst. Het concert zal plaatsvinden op 27 april 2021.

De gezondheid en veiligheid van artiesten, fans en medewerkers is onze grootste prioriteit. De richtlijnen van overheden volgen. Verantwoordelijkheid nemen. Het virus een halt toeroepen. Daar draait het om. Dank voor jullie begrip. Take care, stay safe.

Published: 28/08/2020


Opening deuren: 19:15

Ze gaf ons begin december 2019 een fenomenaal concert in de AB. Alle hits passeerden, begeleid door uitstekende muzikanten (waaronder haar zoon Raoul Chichin op gitaar), een uitzinnige sfeer en op alle gezichten een glimlach. Catherine Ringer bracht een levendig eerbetoon aan de onsterfelijke groep die ze vormde met Fred Chichin. Haar terugkeer naar België op 22 september op het podium van Le Forum in Luik belooft opnieuw een memorabele avond te worden!

Les Rita Mitsouko zijn erin geslaagd om de jaren met een spreekwoordelijk gemak en veel spitsvondigheid te overbruggen door hun stijl te vernieuwen en alle generaties aan te spreken. Catherine Ringer heeft nog niets van haar uitbundigheid verloren. Ze brengt hun energieke en kleurrijke hits nog steeds met veel klasse en talent! Marcia Baïla, Andy, C’est Comme ça, Les Histoire d'A, Le Petit Train, ... Ze zullen allemaal aan bod komen en zijn nog altijd even onweerstaanbaar. Een groot feest staat je te wachten!

Updated: 31/03/2020

Ticketinfo