arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Caribou
24 jan 2021 - Ancienne Belgique, Brussel

Naar aanleiding van de genomen maatregelen door de Belgische regering om het coronavirus (COVID-19) in te dijken, kunnen veel evenementen niet plaatsvinden op de voorziene datum. Het concert van Caribou, dat oorspronkelijk gepland stond tijdens Les Nuits (Botanique) op 30 april 2020 in de Chapiteau, en vervolgens uitgesteld naar 24 januari 2021 in de Ancienne Belgique, wordt opnieuw verplaatst naar een later te bepalen datum.

Aangekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Tickethouders worden persoonlijk via mail gecontacteerd van zodra de nieuwe datum gekend is.

De gezondheid en veiligheid van artiesten, fans en medewerkers is onze grootste prioriteit. De richtlijnen van overheden volgen. Verantwoordelijkheid nemen. Het virus een halt toeroepen. Daar draait het om. Dank voor jullie begrip. Take care, stay safe.

Dit concert is een coproductie Le Botanique / Live Nation.

Update: 21/10/2020


Opening deuren: 19:00

Ticketinfo