arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Bring Me The Horizon
16 nov 2018 - Lotto Arena, Antwerpen

Tour: First Love Tour
Special Guests: The Fever 333 // Yonaka

Timing (*):
DOORS: 18.30
YONAKA: 19.30 – 20.00
THE FEVER 333: 20.20 – 20.50
BRING ME THE HORIZON: 21.20 – 22.50
*Subject to changes 

Bring Me The Horizon is helemaal terug en dat zullen we geweten hebben! De meervoudig met platina bekroonde band uit Sheffield liet gisteren hun splinternieuwe single Mantra op de wereld los. Een voorproefje van hun langverwachte zesde album amo, dat op 11 januari 2019 uitkomt. Geweldig nieuws want de band kondigt vandaag ook data aan voor hun First Love wereldtournee, die hen op vrijdag 16 november naar de Lotto Arena in Antwerpen brengt. 

Met meer dan twee miljoen verkochte albums en uitverkochte zalen en festivals in meer dan 40 landen, waaronder optredens in de Ancienne Belgique, Vorst Nationaal en op Rock Werchter in België, gaat het de laatste jaren ongelofelijk hard voor de Britse band. Met een carrière van 14 jaar en 5 studioalbums geldt Bring Me The Horizon al jaren als dé referentie van de Britse metal- en hardcore scene.

Voor hun zesde studio album trok de band deze zomer naar Los Angeles, waar Oli Sykes en Jordan Fish plaats namen achter de knoppen. Het wordt hun meest genre-kruisende album tot nu toe, waarover leadzanger Oli het volgende zegt: “amo is a love album that explores every aspect of that most powerful emotion. It deals with the good the bad and the ugly, and as a result we’ve created an album that’s more experimental, more varied, weird, and wonderful than anything we’ve done before.

Bring Me The Horizon, met zijn charismatische frontman Oliver Sykes op kop, staan op vrijdag 16 november 2018 in de Antwerpse Lotto Arena voor een muzikale kopstoot van jewelste. Mis dit niet!

Published: 22/08/2018

Ticketinfo

Opgelet!

Uitgestelde Verzending
Voor de meeste evenementen verstuurt Tele Ticket Service de tickets pas ten vroegste 4 weken vóór het evenement. De belangrijkste reden om dit te doen is de bestrijding van de zwarte markt en het frauderen met tickets. Door tickets pas 4 weken voor het evenement te bezorgen, wordt de doorverkoop aan hoge prijzen op de zwarte markt sterk bemoeilijkt.

De doorverkoop van tickets aan woekerprijzen is illegaal in België. Het faciliteren hiervan via een website is strafbaar. Ook personen die via dergelijke sites een “te veel” aan aangekochte tickets te koop aanbieden riskeren gerechtelijke vervolging.

Dank voor je begrip!
Meer informatie:
www.teleticketservice.com
www.ilovemyticket.be