arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Brides Of Lucifer
18 mei 2019 - Trix, Antwerpen

Timing:
DOORS: 19.00
BRIDES OF LUCIFER: 20.30 – 22.00

Ooit een zot idee. Kort daarna een duidelijke visie bulkend van passie voor de engelenstemmen van Scala en het hardere rock- en metalwerk. Inmiddels een volwaardige band met een full album op zak en ambitieuze tourplannen in eigen land en ver daarbuiten! Geen groter contrast tussen goddelijke vrouwenstemmen, striemende hardrockgitaren, pompende drums en mythische metalklassiekers, en toch... Zulke synergie! Op zaterdag 18 mei staat Brides Of Lucifer in Trix voor wat opnieuw een subliem en uniek concert wordt.

Brides Of Lucifer was de revelatie op Graspop Metal Meeting 2017, één van Europa’s grootste en meest toonaangevende metal en hardrock festivals. Tweemaal sloten ze dat jaar voor een uitzinnig publiek de Marquee stage af. De dertien door Steven Kolacny (Scala & Kolacny Brothers) secuur uitgezochte Brides gekleed in prachtige satanische kostuums deden die krachtprestatie nog een keer over in een uitverkochte AB in januari 2018, samen met de straffe liveband aangevoerd door Koen Buyse (Zornik). Na shows op Lokerse Feesten en Alcatraz Hard Rock & Metal Festival afgelopen zomer en een bijzonder gesmaakte performance voor kritische pers op Eurosonic Noorderslag vorige maand in Groningen, staan de Brides Of Lucifer te popelen om terug te keren naar hun trouwe publiek. Rock on!

Photo © Tim Tronckoe
Fashion Design and Artwork © 2017 Nicky Myny – courtesy of Brides Of Lucifer under BOL bvba

Published: 13/02/2019

Ticketinfo