arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Bon Iver
25 okt 2018 - Vorst Nationaal, Brussel

Opening deuren: 18:30

Timing
18:30 doors
20:00-20:50 Bon Iver (set 1)
20:50-21:12 intermission
21:12-22:02 Bon Iver (set 2)

Nadat hij begin 2017 nog zijn wereldtournee noodgedwongen annuleerde, kondigt Bon Iver vandaag aan dat hij zijn fans in het najaar van 2018 komt begroeten!

Met wat vertraging komt Bon Iver ons dus zijn jongste album 22, A Million live voorstellen! Justin Vernon is een uniek en subtiel artiest, en mag zonder twijfel één van de meest getalenteerde muzikanten van zijn generatie genoemd worden. Zijn drie albums tellen samen een indrukwekkend aantal elektro-folk-pareltjes, waaronder Skinny Love, Calgary en Holocene. De eigenzinnige Vernon houdt zich bewust uit de schijnwerpers en de verwachtingen van de maatschappij. Hij is compromisloos, rauw en eerlijk, en beroert met sprekend gemak een groot publiek. De bewondering van andere artiesten en zijn vele muzikale samenwerkingen (The National, St Vincent, Kanye West, James Blake, Wilco…) bewijzen eens te meer zijn uitzonderlijk talent. Met 22, A Million levert hij tien bezwerende en hypercreatieve tracks af, waaronder de singles 22 (OVER S∞∞N), 10 d E A T h b R E a s T ⚄ ⚄ en 33 “GOD”.

Mis de afspraak met Bon Iver niet, op donderdag 25 oktober in Vorst Nationaal!

Published 27/02/2018

Ticketinfo

Opgelet!

Onderstaande identiteitsvoorwaarden zijn van toepassing
De naam van de originele ticketbesteller wordt op het ticket hernomen. Van zodra de reservatie wordt bevestigd, kan de naam niet meer aangepast worden.
Het is mogelijk dat de identiteitskaart van de originele ticketbesteller aan de ingang wordt gevraagd teneinde toegang te krijgen tot de zaal. Het niet instemmen met deze voorwaarden kan leiden tot annulatie van de bestelling.
Wanneer u meer dan één ticket heeft besteld, wordt iedereen van uw gezelschap vriendelijk gevraagd om gelijktijdig met u binnen te gaan, dit om te vermijden dat de reservatie wordt geannuleerd in geval van geschil.

Koop geen tickets op illegale (doorverkoop)websites of de zwarte markt. Deze tickets zijn vaak vervalst of ongeldig. U loopt dus het risico dat u de toegang tot het concert geweigerd wordt.

Uitgestelde Verzending
Voor de meeste evenementen die plaatsvinden na juli 2016 (raadpleeg voor meer details de infopagina van het evenement zelf) verstuurt Tele Ticket Service de tickets pas ten vroegste 4 weken vóór het evenement. De belangrijkste reden om dit te doen is de bestrijding van de zwarte markt en het frauderen met tickets. Door tickets pas 4 weken voor het evenement te bezorgen, wordt de doorverkoop aan hoge prijzen op de zwarte markt sterk bemoeilijkt.

De doorverkoop van tickets aan woekerprijzen is illegaal in België. Het faciliteren hiervan via een website is strafbaar. Ook personen die via dergelijke sites een “te veel” aan aangekochte tickets te koop aanbieden riskeren gerechtelijke vervolging.

Dank voor je begrip!
Meer informatie:
www.teleticketservice.com
www.ilovemyticket.be