arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Boef
26 jan 2019 - Trix, Antwerpen

Omdat Boef zijn nieuwe album nog niet heeft afgerond en hij heel graag nieuwe songs wil brengen op zijn aanstaande tournee, heeft hij beslist de tour even uit te stellen. Het Belgische concert, voorzien op donderdag 18 oktober in Trix Antwerpen, wordt verplaatst naar zaterdag 26 januari 2019. De Frans-Algerijnse rapper uit Nederland belooft zijn fans dat hij de extra tijd niet alleen zal gebruiken om zijn nieuwe plaat af te werken, maar ook om de productie van zijn show naar een next level te tillen. Zijn publiek zal kunnen rekenen op een unieke concertervaring.

Aangekochte tickets voor het concert van 18 oktober blijven gewoon geldig voor de nieuwe datum. Tickets voor het concert van 26 januari zijn nu beschikbaar. Ontdek zijn aanstekelijke beats en onversneden teksten live op het podium van Trix in Antwerpen.

Ticketkopers worden persoonlijk op de hoogte gebracht van de nieuwe datum. Wie verhinderd is op 26 januari, kan de tickets terugbetaald krijgen. De aanvraag tot terugbetaling dient te gebeuren voor maandag 1 oktober.


Voorprogramma: Vic9
Opening deuren: 19:00

Timing
VIC9: 20.00 – 20.20
BOEF: 20.30 – 21.30

Een Frans-Algerijnse rapper uit Nederland. Een vlogger met honderdduizenden volgers. Een vaste waarde in de Nederlandse rapscene. Een deugniet. Gewoon Boef man.

Sinds zijn Zonamo-sessie in 2015 en EP Gewoon Boef in 2016 is het razendsnel gegaan voor Sofiane Boussaadia aka Boef. Nog voor zijn debuutalbum Slaaptekort in maart 2017 op de markt verscheen, had hij met zijn populaire vlogs al een uitgebreide fanbase uitgebouwd. Slaaptekort betekende de ultieme doorbraak. Hij werd met de platina plaat wereldwijd de #28 meest gestreamde artiest in het weekend van albumrelease! Daar heeft het ongezien succes van hitsingle Habiba natuurlijk veel mee te maken. De video bij deze track ging viraal tot ver buiten de landsgrenzen en werd met bijna 50 miljoen streams de meest bekeken Nederlandse videoclip aller tijden! Voor het album werkte Boef trouwens samen met enkele prominenten uit de Nederlandse muziekscene, als Lil' Kleine, Sevn Alias, Ronnie Flex en Ali B.

Boef heeft met Draai Het Om een gloednieuwe single uit en kondigt vandaag concertnieuws aan. Op donderdag 18 oktober brengt hij zijn aanstekelijke beats en onversneden teksten live naar het podium van Trix in Antwerpen.

Published: 27/06/2018

Ticketinfo