arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Boef
18 okt 2018 - Trix, Antwerpen

Opening deuren: 19:00

Een Frans-Algerijnse rapper uit Nederland. Een vlogger met honderdduizenden volgers. Een vaste waarde in de Nederlandse rapscene. Een deugniet. Gewoon Boef man.

Sinds zijn Zonamo-sessie in 2015 en EP Gewoon Boef in 2016 is het razendsnel gegaan voor Sofiane Boussaadia aka Boef. Nog voor zijn debuutalbum Slaaptekort in maart 2017 op de markt verscheen, had hij met zijn populaire vlogs al een uitgebreide fanbase uitgebouwd. Slaaptekort betekende de ultieme doorbraak. Hij werd met de platina plaat wereldwijd de #28 meest gestreamde artiest in het weekend van albumrelease! Daar heeft het ongezien succes van hitsingle Habiba natuurlijk veel mee te maken. De video bij deze track ging viraal tot ver buiten de landsgrenzen en werd met bijna 50 miljoen streams de meest bekeken Nederlandse videoclip aller tijden! Voor het album werkte Boef trouwens samen met enkele prominenten uit de Nederlandse muziekscene, als Lil' Kleine, Sevn Alias, Ronnie Flex en Ali B.

Boef heeft met Draai Het Om een gloednieuwe single uit en kondigt vandaag concertnieuws aan. Op donderdag 18 oktober brengt hij zijn aanstekelijke beats en onversneden teksten live naar het podium van Trix in Antwerpen.

Published: 27/06/2018

Ticketinfo