arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
BLØF
07 dec 2019 - Lotto Arena, Antwerpen

Voorprogramma: Suzan & Freek
Opening deuren: 18:30

Timing
SUZAN & FREEK: 19.30 – 20.10
BLØF: 20.30 – 22.30

SUZAN & FREEK - SUPPORT BIJ BLØF

Op 2 de Ultratop albumchart binnenkomen met je debuutalbum Gedeeld Door Ons waarbij je enkel een instituut als The Beatles voor moet laten gaan? Het Nederlandse duo Suzan & Freek doet dat gewoon. Het singer-songwriterduo achter de hit Als Het Avond Is groeide uit van een stel vrienden die voor de fun covers online posten tot een echte hype in Nederland en Vlaanderen.

Ze danken dat enorme succes aan de single Blauwe Dag, maar nog meer aan de oorwurm Als Het Avond Is, inmiddels een ware Nederpopklassieker. Een ontroerende en aanstekelijke popsong die al snel de weg naar de hoogste regionen van de hitlijsten vond en bij onze noorderburen zelfs drie weken op 1 stond. Met miljoenen streams op Spotify en evenveel views op YouTube mag het duidelijk zijn dat ze klaar zijn om ook Vlaanderen helemaal te veroveren.

Na uitverkochte clubshows in Nederland trekken Suzan & Freek dit najaar weer op tournee, waarbij ze ook halt houden in België. Na een intiem concert in een bomvolle De Roma, staat er nog een afsluiter in Het Depot op het programma. Maar niet zonder eerst naar Antwerpen te komen als support voor die andere populaire Nederlandse band: BLØF op zaterdag 7 december in de Lotto Arena! Zo kondigde het popduo zonet zelf aan in gesprek met Paskal Jakobsen van BLØF bij De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow op MNM.

Published 07/10/2019

De veroveringstocht van BLØF in Vlaanderen gaat volgend jaar verder! Na een gesmaakte passage op TW Classic en uitverkochte shows in eigen land en bij ons, komt de populaire Zeeuwse band op zaterdag 7 december 2019 opnieuw naar de Lotto Arena in Antwerpen.

BLØF heeft een bijzonder succesvol jaar achter de rug. Waanzinnige live shows, een nieuw album Aan én die ene mega-hit Zoutelande samen met Geike Arnaert. De single stond wekenlang op #1 in alle hitlijsten en is de grootste Nederlandstalige hit ooit in Nederland en Vlaanderen samen. De band ontving afgelopen week een dubbel-platina plaat voor de hitsingle die op 7 februari meedingt naar de MIA-award “Hit Van Het Jaar”.

Dit zegt de band aan de vooravond van twee uitverkochte concerten in Rotterdam Ahoy. “Het is heel bijzonder dat we na 25 jaar het meest succesvolle jaar in onze carrière beleven. Dat maakt ons dankbaar en trots. Dat vieren we dit weekend met onze fans in Rotterdam Ahoy. En wat ons betreft volgend jaar gewoon weer. We hebben vorige week leuke shows gedaan in Lotto Arena in Antwerpen en AB Brussel. Onze Belgische fans luisteren met veel aandacht en we mogen er graag komen. Op naar 7 december in de Lotto Arena in Antwerpen!”

BLØF is één van Nederland's meest succesvolle bands. Ze braken door met de single Liefs uit Londen en scoorden sindsdien talloze hits als Aanzoek Zonder Ringen, Alles Is Liefde, Holiday In Spain en recent Zoutelande. Sinds hun oprichting in 1992 bracht de band 12 studio-albums uit en sleepte vele muziekprijzen en awards in de wacht, waaronder acht Edisons, zes 3FM Awards en de Popprijs.

Dit concert is een co-productie tussen Live Nation Belgium en Agents After All.

Published 13/12/2018

Ticketinfo

Opgelet!

Uitgestelde Verzending
Voor de meeste evenementen verstuurt Tele Ticket Service de tickets pas ten vroegste 4 weken vóór het evenement. De belangrijkste reden om dit te doen is de bestrijding van de zwarte markt en het frauderen met tickets. Door tickets pas 4 weken voor het evenement te bezorgen, wordt de doorverkoop aan hoge prijzen op de zwarte markt sterk bemoeilijkt.

De doorverkoop van tickets aan woekerprijzen is illegaal in België. Het faciliteren hiervan via een website is strafbaar. Ook personen die via dergelijke sites een “te veel” aan aangekochte tickets te koop aanbieden riskeren gerechtelijke vervolging.

Dank voor je begrip!
Meer informatie:
www.teleticketservice.com
www.ilovemyticket.be