arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
blackwave.
03 dec 2019 - Ancienne Belgique, Brussel

Opening deuren: 19:00

Het Antwerpse duo blackwave. groeide in een mum van tijd uit tot een van de meest besproken hiphopacts van ons land. Hun sexy grooves en nineties sound wordt live ondersteund door een fantastische jazzband, waarmee ze onder andere op Rock Werchter, in de Roma en bij hun vorige passage in AB hoge ogen gooiden.

Het is inmiddels twee jaar geleden dat hun debuut Mic check verscheen. Waarop lovende recensies van zowel binnen- als buitenlandse muziekcritici, Europese prijzen en nominaties voor onder andere Red Bull Elektropedia Awards volgden. Met singles als BIG Dreams, Elusive, Whasgood? en GoodEnough zijn de Antwerpenaren ondertussen niet meer van de radio weg te slaan. Enkele weken geleden brachten ze samen met Caleborate de single home uit, die door Studio Brussel als ‘catch of the day’ werd opgepikt. En er volgt nog meer in 2019!

VOOR FANS VAN
Masego, Ravyn Lenae, TheColorGrey, Coely, RAY BLK, Xavier Omär, Mos Def, D’Angelo, De La Soul, Loyle Carner, Caleborate.

IN DE PERS
‘Bestond de Joepie nog, dan stonden zij op de poster. (…) Dat grut dat hier moeiteloos de mooiste concertzaal van het land uitverkocht? Dat moet nog een eerste lp uitbrengen! Toch weer iets om naar uit te kijken. ‘Enjoy the wave,’ bad Jay. Ik genoot van de golf, en voel aan mijn water dat ‘t in 2019 een tsunami wordt.’ – **** Humo over hun vorige passage in AB.

Dit concert is een coproductie tusssen Ancienne Belgique en Live Nation.

Published 25/04/2019

Ticketinfo