arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Black Eyed Peas
17 nov 2018 - Vorst Nationaal, Brussel

Tour: Masters Of The Sun Tour
Voorprogramma: DJ Daddy K, India Love
Opening deuren: 18:30

Timing
19h30 - 20h15 DJ Daddy K
20h30 - 20h45 India Love
21h00 - 23h00 Black Eyed Peas

Voelde je ook net die aardbeving op de muziekplaneet? De Black Eyed Peas kondingen hun langverwachte terugkeer naar de Europese podia aan! Acht jaar na hun laatste tournee op het Europese vaste land maakt de meermaals met platinaplaten en Grammy Awards bekroonde groep een nieuwe afspraak met zijn Belgische fans op zaterdag 17 november in Vorst Nationaal!

De band zet het heugelijke nieuws kracht bij door op dit eigenste moment een nieuwe single Get it” met bijbehorende spraakmakende en maatschappijkritische video te onthullen. Na hun laatste album, de bestseller The Beginning, werd het een tijd lang stil rond de groep. Nu staan ze er weer. Een nieuw nummer dat aansluit bij het urban/hip hop geluid uit hun begindagen en dat tevens de opvolger is van twee andere tracks die eerder dit jaar verschenen: het opmerkelijke Street Livin waarop Will.i.am, Taboo et Apl.de.apl luid en duidelijk hun onvrede uiten over de incidenten met bruut politiegeweld en de immigratieproblematiek waarmee de VS geconfronteerd wordt deze dagen, en Ring The Alarm, een overduidelijke aanklacht tegen de penibele toestand waarin de wereld zich bevindt, om ons vervolgens wakker te schudden dat het uur van verandering aangebroken is. De nieuwe songs beloven veel goeds voor de grote terugkeer van Black Eyed Peas van wie we sinds 2016 en hun #WHERESTHELOVE versie 2.0 niets meer gehoord hadden.

In afwachting van nog meer nieuwe nummers in de volgende maanden, is er nu alvast de kans om één van de meest invloedrijke bands van zijn generatie weer live aan het werk te zien. Zet je schrap, want het gaat hard gaan met de ticketverkoop!

Published 10/07/2018

Don’t forget to download the @mastersofthesun Tour AR App today before @bep are set to hit the stage tonight! www.mastersofthesun.com.

 

Ticketinfo