arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Black Box Revelation
16 mrt 2019 - Ancienne Belgique, Brussel

Voorprogramma: Mooneye
Opening deuren: 19:00

Black Box Revelation ligt op 26 oktober met een nieuwe plaat in de rekken! Jan Paternoster en Dries Van Dijck komen hun nieuwe langspeler op 14 maart live aan ons voorstellen in de AB.

De groep telt intussen vier prachtalbums, toerde de wereld rond, en verzorgde het voorprogramma voor onder meer Beady Eye, Jane’s Addiction, Iggy Pop en Seasick Steve. Maar ze werkten ook samen met producer en Queens of the Stone Age-gitarist Alain Johannes, leverden songs af voor de soundtrack van Amerikaanse series als True Blood en Sons of Anarchy, en schopten het zelfs tot bij David Letterman! Voor hun nieuwe plaat Tattooed Smiles bewijzen Jan en Dries eens te meer hun muzikale genialiteit met samenwerkingen met o.a. Roméo Elvis en Seasick Steve. Daarbij verliezen ze uiteraard hun onnavolgbare sound en gevoel voor oldschool Amerikaanse blues niet uit het oog.

Black Box Revelation brengt zijn energieke performance, met nieuw werk en hun grootste succesnummers, opnieuw naar het podium van de AB. Een niet te missen concert!

Dit concert is een coproductie Ancienne Belgique/Live Nation.

Published 05/09/2018

De concerten van Black Box Revelation op 14 en 15 maart 2019 zijn helemaal uitverkocht! Gezien het succes en het grote enthousiasme van de fans, voegen Jan Paternoster en Dries Van Dijck nog een derde Brusselse show aan hun tournee toe!

Met hun nieuwe plaat Tattooed Smiles onder de arm – beschikbaar sinds mid-oktober – weet het Belgische duo zijn publiek opnieuw van begin tot eind te boeien. Black Box Revelation staat dus ook op zaterdag 16 maart op het podium in de Ancienne Belgique!

Published 29/11/2018

Ticketinfo