arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Black Box Revelation
15 mrt 2019 - Ancienne Belgique, Brussel

Voorprogramma: Mooneye
Opening deuren: 19:00

Black Box Revelation ligt op 26 oktober met een nieuwe plaat in de rekken! Jan Paternoster en Dries Van Dijck komen hun nieuwe langspeler op 14 maart live aan ons voorstellen in de AB.

De groep telt intussen vier prachtalbums, toerde de wereld rond, en verzorgde het voorprogramma voor onder meer Beady Eye, Jane’s Addiction, Iggy Pop en Seasick Steve. Maar ze werkten ook samen met producer en Queens of the Stone Age-gitarist Alain Johannes, leverden songs af voor de soundtrack van Amerikaanse series als True Blood en Sons of Anarchy, en schopten het zelfs tot bij David Letterman! Voor hun nieuwe plaat Tattooed Smiles bewijzen Jan en Dries eens te meer hun muzikale genialiteit met samenwerkingen met o.a. Roméo Elvis en Seasick Steve. Daarbij verliezen ze uiteraard hun onnavolgbare sound en gevoel voor oldschool Amerikaanse blues niet uit het oog.

Black Box Revelation brengt zijn energieke performance, met nieuw werk en hun grootste succesnummers, opnieuw naar het podium van de AB. Een niet te missen concert!

Dit concert is een coproductie Ancienne Belgique/Live Nation.

Published 05/09/2018

Het concert van Black Box Revelation op 14 maart 2019 in de AB is helemaal uitverkocht!

Om tegemoet te komen aan de grote vraag naar tickets, beslisten Jan Paternoster en Dries Van Dijck om een tweede Brusselse show aan hun tournee toe te voegen. Black Box Revelation staat ook op vrijdag 15 maart op het podium van de Ancienne Belgique!

Published 12/09/18

Ticketinfo