arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Birkin / Gainsbourg - Symphonie Intime
20 feb 2020 - Koninklijk Circus, Brussel

CONCERTEN UITGESTELD NAAR EEN NOG TE BEPALEN DATUM!

De productie van Jane Birkin laat met spijt in het hart aan de fans weten dat haar twee Belgische shows geannuleerd moeten worden. De griep slaat opnieuw toe, en staat Jane Birkin niet toe om op te treden.

De mogelijkheid om beide concerten op nieuwe data in de komende weken te laten plaatsvinden, wordt onderzocht. Meer informatie wordt zo snel mogelijk bekendgemaakt.

Aangekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe data. Ticketkopers worden persoonlijk gecontacteerd zodra deze nieuwe data bekend zijn.

De productie wenst Jane Birkin een spoedig herstel, en excuseert zich bij de fans voor deze onvoorziene omstandigheid.


Opening deuren: 19:00

In de zomer van 2016 zag Birkin/Gainsbourg Le Symphonique het levenslicht onder invloed van het Symfonisch Orkest van Montréal en de Francofolies de Montréal. Oorspronkelijk ging het om twee unieke voorstellingen ter herdenking van het overlijden van Serge Gainsbourg, 25 jaar geleden. Maar nu trekt de show dus nog tot maart 2020 de wereld rond!

Jane Birkin bracht haar grootste hits met bijzondere arrangementen van Nobuyuki Nakajima, en omringd door de beste orkesten ter wereld. Als een artistieke uitbreiding van dit avontuur, geeft ze nu de inwoners van steden en regio’s waar ze niet met een symfonisch orkest kan aantreden, de kans om deze ‘klassieke’ herwerking van het oeuvre van Serge Gainsbourg live te ontdekken. Met Nobuyuki zelf aan de piano en vergezeld van zeven andere muzikanten, staat Jane Birkin op donderdag 20 februari op de planken van het Koninklijk Circus in Brussel, om er haar repertoire als kamerorkest voor te stellen. Een niet te missen kans om een uitzonderlijk artieste live te (her)ontdekken!

Published: 19/06/2019

Ticketinfo