arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Billie Eilish
25 feb 2019 - La Madeleine, Brussel

Support Acts: Earthgang (main support) + FINNEAS (opener)

Timing:
19:00 Doors
19:45 - 20:05 Finneas
20:15 - 20:45 Earthgang
21:15 - 22:30 Billie Eilish

Geen twijfel over mogelijk dat Billie Eilish de wereld zal veroveren. Haar songs, haar stemgeluid, haar stijl en haar looks, in alle opzichten is ze uniek en amper te overklassen! Na een eerste uitverkocht concert in de Botanique in februari 2018, begroet de jonge Californische van amper 16 jaar oud haar fans in La Madeleine op 25 februari 2019.

Billie Eilish wordt geboren in Los Angeles in 2001 en sluit zich op 8-jarige leeftijd aan bij het Los Angeles Children's Chorus. Als jonge tiener schrijft ze haar eerste nummers en al op haar 14de gooit ze haar eerste nummers op het web, waaronder Ocean Eyes, intussen goed voor meer dan 100 miljoen streams op Spotify en bijna 19 miljoen views op YouTube. Ze tekent bij Interscope en niet veel later brengt ze met Don’t Smile At Me een eerste EP uit die bol staat van de onweerstaanbare melodieën. Elektronische klanken worden afgewisseld met akoestische toetsen in een onberispelijke productie. In het voorjaar van 2018 dropt ze opnieuw een bommetje met een reeks nieuwe nummers die haar eerste full album inluiden. Voor het schitterende Lovely werkte ze overigens samen met niemand minder dan Khalid. Een rijzende ster die overloopt van talent en alle online records aan diggelen slaat. Laat je meevoeren in het unieke universum van Billie Eilish!

Published: 27/08/2018

Ticketinfo