arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
BILLIE EILISH: where do we go? world tour
19 jul 2020 - Sportpaleis, Antwerpen

Als preventieve maatregel zijn culturele evenementen op dit moment in verschillende landen niet toegelaten. Het concert van Billie Eilish, dat zou plaatsvinden op zondag 19 juli 2020 in Sportpaleis Antwerpen, zal worden verplaatst. De veiligheid van artiesten, fans en medewerkers is onze grootste prioriteit. Wij volgen van nabij op.

Tickethouders worden persoonlijk via mail gecontacteerd van zodra de nieuwe datum gekend is.

Published: 16/04/2020


Voorprogramma: FINNEAS
Opening deuren: 18:30

Billie Eilish niet op Werchter Boutique pop-up,
wel in het Sportpaleis op zondag 19 juli

Geen Werchter Boutique pop-up komende zomer. De federale politie heeft negatief geadviseerd omdat zij ook actief is op Tomorrowland en Dour Festival op 19 juli en de veiligheid niet kan garanderen van een extra open-air event dat tegelijkertijd zou plaatsvinden. Het is om productionele redenen niet mogelijk het festival naar een andere datum te verplaatsen. Werchter Boutique pop-up wordt geannuleerd. Tickets worden terugbetaald.

Billie Eilish, de aangekondigde headliner van Werchter Boutique pop-up, wil haar fans niet teleurstellen en komt volgende zomer alsnog naar België. In het kader van de Where Do We Go? World Tour treedt ze op zondag 19 juli op in het Antwerpse Sportpaleis. FINNEAS zal aantreden als opening act.

Fans die een ticket voor het concert van Billie Eilish in Werchter op zak hadden, krijgen toegang tot een exclusieve presale op vrijdag 6 december vanaf 10u. Zij kunnen zich dus voor de start van de algemene ticketverkoop van een ticket voor het concert in Antwerpen verzekeren. Link naar de presale en persoonlijke code worden vandaag via e-mail aan elke Werchter Boutique pop-up ticketkoper bezorgd.

Published: 29/11/2019

Ticketinfo