arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Bicep Live
09 mrt 2021 - Ancienne Belgique, Brussel

Naar aanleiding van de genomen maatregelen door de Belgische regering om het coronavirus (COVID-19) in te dijken, kunnen veel evenementen niet plaatsvinden op de voorziene datum. Het concert van Bicep Live, in Ancienne Belgique, initieel voorzien op 23 april 2020 en vervolgens uitgesteld naar 15 september 2020, wordt opnieuw verplaatst. Het concert zal plaatsvinden op 9 maart 2021.

Tickethouders worden hierover persoonlijk via mail gecontacteerd.

De gezondheid en veiligheid van artiesten, fans en medewerkers is onze grootste prioriteit. De richtlijnen van overheden volgen. Verantwoordelijkheid nemen. Het virus een halt toeroepen. Daar draait het om. Dank voor jullie begrip. Take care, stay safe.

Published 26/08/2020


Voorprogramma: Cromby
Opening deuren: 19:00

Na twee hopeloos uitverkochte passages met hun Feel My Bicep concept langs Kompass en Ampère en na verschroeiende tochten langs Pukkelpop (2018) en Dour (2016 & 2019), komt Bicep in 2020 terug met een geweldige live tournee met enkele exclusieve shows op het Europese vasteland. Bicep Live houdt halt in de Ancienne Belgique op donderdag 23 april voor een verpletterend feest.

Het verhaal van het Ierse duo Bicep start in 2009, wanneer ze via hun blog Feel My Bicep nieuw leven inblazen in genres als disco, Chicago house, Detroit Techno en Italo disco. Al snel volgt onder dezelfde naam een succesvol label en feestconcept en tekenen ze in 2017 bij het gerenommeerde label Ninja Tune. Debuutalbum Bicep uit 2017, met een top 20 plaats in de UK charts, overtreft alle verwachtingen, en single Glue groeit uit tot een echte monsterhit die wekenlang in de playlist van Studio Brussel staat. Andy Ferguson en Matt McBriar tillen met hun vernieuwende en verfrissende house het elektronische genre naar een nieuw niveau.

Published 13/01/2020

Ticketinfo