arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Ben Howard
04 dec 2018 - Vorst Nationaal, Brussel

Voorprogramma: Hater

Timing:
18.30: Deuren
20.00 - 20.30: Hater
21.00: Ben Howard

Ben Howard is eindelijk terug! Met een derde album onder de arm siert de zanger, schrijver en componist deze zomer niet alleen de affiche van Rock Werchter, hij komt dit najaar ook naar Vorst Nationaal! Afspraak op dinsdag 4 december!

Een uitzonderlijk artiest die zichzelf continu opnieuw heruitvindt. Ben Howardverscheen voor het eerst op het toneel met zijn debuut Every Kingdom en briljante singles The Wolves, Keep Your Head Up en The Fear. Terwijl hij opgroeide met muzikale invloeden uit de gouden jaren ’60 en ’70, van Joni Mitchell tot Bob Dylan, leerde Ben Howard zijn gitaar te slaan, knijpen en krabben en dat allemaal voor puur melodische doeleinden. Zijn unieke stijl is zijn paradepaardje en zijn generositeit, frisheid en authenticiteit dragen allemaal bij tot zijn populariteit. Met zijn tweede album I Forget Where We Were (2014) bevestigde hij zijn grote talent. Zijn dromerige, melancholische muziek geeft zijn steeds groter wordend publiek keer op keer kippenvel. En ja hoor, ook live weet hij zijn publiek te betoveren, of het nu op een festival of in een concertzaal is.

Met derde langspeler Noonday Dream schotelt Ben Howard ons 10 splinternieuwe nummers voor. Betoverende arrangementen en teksten die tegelijk rijk en ontroerend zijn, zoals het schitterende Nica Libres At Dusk. Ontdek zijn nieuw werk live op 4 december in Vorst Nationaal!

Published: 11/06/2018

Ticketinfo