arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Bear's Den
06 apr 2019 - Koninklijk Circus, Brussel

Voorprogramma: Tusks
Opening deuren: 19:00

Timing
20:00 - 20:30 Tusks
21:00 - 22:40 Bear’s Den

Het Londense Bear’s Den onthult vandaag niet één, maar twee nieuwe songs; de welgekomen voorbode voor hun derde plaat! En omdat goed nieuws nooit alleen komt, kondigen de heren meteen ook een nieuwe tournee aan, die op 1 april afgetrapt wordt in Groningen, en uiteraard ook bij ons halt houdt. Afspraak op zaterdag 6 april in het Koninklijk Circus in Brussel! 

In 2014 debuteert Bear’s Den (toen nog als trio) met het fijnbesnaarde Islands, dat op veel bijval van indiefolkliefhebbers kan rekenen. Twee jaar later leveren Andrew Davie en Kevin Jones het fel door Fleetwood Mac, Eagles en Springsteen geïnspireerde Red Earth & Pouring Rain af. Een meer volwassen en doeltreffende plaat boordevol hits, waaronder Dew On The Vain. Het succes is enorm! De band tekent voor magistrale festivalshows (Rock Werchter, Pukkelpop) en indoorconcerten (Trix, Lotto Arena) en rijgt wereldwijd de muziekprijzen aan elkaar.

Vandaag, na twee jaar hard aan de weg timmeren, kondigen Andrew en Kevin trots de release van hun derde album So That You Might Hear Me aan, te verschijnen op 26 april. De nieuwe plaat werd opgenomen in Seattle met producer Phil Ek (The Shins, Fleet Foxes) en mixer Craig Silvey (Arcade Fire, Metronomy) en belooft een gedurfd en optimistisch album te worden, met tien eclectische songs als Fuel On The Fire en Blanquets of Sorrow, die vandaag al onthuld werden.

Published 30/01/2019

Ticketinfo

Opgelet!

Onderstaande identiteitsvoorwaarden zijn van toepassing:
De naam van de originele ticketbesteller wordt op het ticket hernomen. Van zodra de reservatie wordt bevestigd, kan de naam niet meer aangepast worden.
Het is mogelijk dat de identiteitskaart van de originele ticketbesteller aan de ingang wordt gevraagd teneinde toegang te krijgen tot de zaal. Het niet instemmen met deze voorwaarden kan leiden tot annulatie van de bestelling.
Wanneer u meer dan één ticket heeft besteld, wordt iedereen van uw gezelschap vriendelijk gevraagd om gelijktijdig met u binnen te gaan, dit om te vermijden dat de reservatie wordt geannuleerd in geval van geschil.

BELANGRIJK! Koop geen tickets via veilingsites of de secundaire markt.
Deze tickets zijn mogelijk ongeldig. U loopt het risico de toegang tot het concert geweigerd te worden.
De doorverkoop van tickets aan woekerprijzen is illegaal in België. Het faciliteren hiervan via een website is strafbaar. Ook personen die via dergelijke sites een “te veel” aan aangekochte tickets te koop aanbieden riskeren gerechtelijke vervolging.
Meer informatie: ilovemyticket.be.