arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Bazart
21 apr 2019 - Ancienne Belgique, Brussel

Voorprogramma: Martha Da’ro
Opening deuren: 19:00

De Lotto Arena, het Sportpaleis, een gigantische tent op Rock Werchter, zelfs de main stage van de grote weide van Pukkelpop, Bazart kreeg het allemaal stampvol! Nadat in 2015 de single Goud uitkwam ging het pijlsnel voor de Nederlandstalige band. Hun debuutalbum Echo won tal van prijzen en in de daaropvolgende documentaire Het Begin Voorbij konden we binnen kijken in de studio en het niet altijd even evidente creatieproces van hun 2de album 2 volgen.

Op deze 2de plaat die is uitgekomen via PIAS staan oa. de single Grip (Omarm me) en het recente onder ons feat. Eefje De Visser die beiden niet meer weg te denken zijn van de nationale radio. Ondanks al deze enorme successen is Bazart niet vergeten van waar ze komen; in 2015 speelden ze voor de allereerste keer in de AB Club en nadien deden ze het nog 3x over in de AB Main Hall. Het leek de band dan ook niet meer dan logisch om voor 2 intieme concerten nog een keer terug te keren naar AB, de plek waar de grote doorbraak begon..

Deze twee concerten zijn een coproductie van Ancienne Belgique en Live Nation.

Published: 11/12/2018

Ticketinfo