arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Bazart
20 okt 2018 - Sportpaleis, Antwerpen

Special Guest: The Subs

Timing:
DEUREN: 18.30
THE SUBS: 20.00 – 20.30
BAZART: 21.00 – 23.00

THE SUBS ALS SPECIAL GUEST BIJ BAZART

Hits en nog meer hits. Al meer dan een decennium lang zorgen The Subs voor een aanstekelijke en absurde mengeling van Belgische electro, techno, rave, punk, trance en what not. Vandaag zijn ze helemaal terug met jongste single UFO, een samenwerking met Nieuwe Lichting-finalist Yves Paquet. Deze laatste verzorgt de übercoole vocals op deze groovy song in zijn moedertaal...het Duits. Daarmee verkent het energieke trio nu naast het Frans - op Pope Of Dope met Party Harders - nu ook de derde officiële Belgische taal. De comeback single werd meteen opgepikt als Hotshot op Studio Brussel. De band staat te popelen om ook zijn terugkeer naar het podium te maken. De spits afbijten doen ze meteen groots in het Sportpaleis, als special guest van Bazart!

Het concert van Bazart vindt plaats op zaterdag 20 oktober in het Sportpaleis. Mathieu Terryn, Simon Nuytten en Oliver Symons brengen er naast hun vele hits ook heel wat nummers van hun splinternieuwe plaat 2.

Update: 11/10/2018

Met gloednieuwe single Grip (Omarm Me) en een geweldige show op het hoofdpodium van Pukkelpop is Bazart terug van even weg geweest. De jongens hebben allesbehalve stilgezeten. Mathieu Terryn, Simon Nuytten en Oliver Symons werkten volop aan de opvolger voor debuutalbum Echo, die op 21 september uitkomt. De Bazart-identiteit blijft, maar “het is allemaal wat lichter en vrolijker geworden”, aldus Terryn.

Bazart bracht hun nieuw werk afgelopen weekend voor de eerste keer live op Pukkelpop. Vanavond doen ze dat opnieuw met een Sunset Concert aan het Q-Beach House. Maar het is vooral uitkijken naar zaterdag 20 oktober, want dan keren de gasten terug naar het Sportpaleis voor een spectaculaire nieuwe show, vol hits en veel nieuwe songs.

Over het optreden op Pukkelpop:
- "**** Bazart op Pukkelpop: moet er nog excellent popentertainment zijn? Belgische pophelden doen uitkijken naar tweede album." - demorgen.be
- "Een paar seconden. Meer hadden de mannen van Bazart niet nodig om de Pukkelpoppers uit hun hand te laten eten." - hln.be
- "Merci Bazart, de laatste gouden medaille van de Belgen deze zomer gaat naar jullie." - newsmonkey.be

Update: 20/08/2018

Goed nieuws voor fans van Bazart! De band kondigt namelijk aan dat ze op zaterdag 20 oktober 2018 terugkeren naar het Sportpaleis!

Wanneer je een credo lanceert als Liever snel naar de hel dan traag naar de hemel, kan je er maar beter naar leven. Mathieu Terryn, Simon Nuytten en Oliver Symons aka Bazart beleeft in sneltempo het ene succes na het andere. Na hun triomftocht op hysterische festivalweides (o.a. Rock Werchter, Pukkelpop, Dour) en in uitverkochte concertzalen (o.a. Lotto Arena, Ancienne Belgique) neemt de groep een nieuwe horde op hun parcours: het Sportpaleis. Hun grootste show tot nog toe verkocht uit in no time en belooft een visueel spektakel te worden.

Eind 2017 duikt de groep terug de studio in om te werken aan de opvolger voor debuutalbum Echo. Het resultaat daarvan stellen ze graag voor in het najaar van 2018 op een bekende locatie, het podium van het Sportpaleis. Een nieuwe show, een nieuwe overtreffende stap in de straffe (live) carrière van de band. De heren van Bazart komen op zaterdag 20 oktober 2018 terug naar het Sportpaleis voor een adembenemende show vol hits én nieuw werk! 

Published: 20/10/2017

Ticketinfo

Opgelet!

Uitgestelde Verzending
Voor de meeste evenementen die plaatsvinden na juli 2016 (raadpleeg voor meer details de infopagina van het evenement zelf) verstuurt Tele Ticket Service de tickets pas ten vroegste 4 weken vóór het evenement. De belangrijkste reden om dit te doen is de bestrijding van de zwarte markt en het frauderen met tickets. Door tickets pas 4 weken voor het evenement te bezorgen, wordt de doorverkoop aan hoge prijzen op de zwarte markt sterk bemoeilijkt.

De doorverkoop van tickets aan woekerprijzen is illegaal in België. Het faciliteren hiervan via een website is strafbaar. Ook personen die via dergelijke sites een “te veel” aan aangekochte tickets te koop aanbieden riskeren gerechtelijke vervolging.

Dank voor je begrip!
Meer informatie:
www.teleticketservice.com
www.ilovemyticket.be