arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Bazart
01 apr 2017 - Lotto Arena, Antwerpen

Voorprogramma: School Is Cool

Hun debuutplaat moet nog uitkomen en toch speelden ze deze zomer de grote festivals plat. Straf! Bazart. Enfants terribles met een blanke pit. Hedendaagse, donkere, dromerige en Nederlandstalige indiepop. En Vlaanderen zat er duidelijk op te wachten. In een paar maanden tijd wisten ze zich tot absolute publiekslieveling te ontpoppen.

Ik vertrek vanuit een donker kamertje in mijn hoofd”, aldus Mathieu Terryn van Bazart. Uit die schemerwereld distilleert Bazart de weemoed voor zijn stuwende elektropopsongs. Het breekijzer richting groot publiek was de megahit Goud, met die geweldige slagzin ‘liever snel naar de hel dan traag naar de hemel’, en goed voor... goud! Jongste single Chaos is minstens even aanstekelijk. Beide nummers zijn geplukt uit het langverwachte debuut Echo, dat op 7 oktober in de rekken komt te liggen.

Het Gents-Antwerpse vijftal stelt zijn eerste langspeler voor met twee live-concerten in de Ancienne Belgique. Tickets daarvoor waren in geen tijd allemaal de deur uit. Bazart is klaar voor het grotere werk. En dus kondigen ze hun eerste arenashow aan! Bazart op zaterdag 1 april in de Lotto Arena, dat mag je niet gemist hebben.

Published: 09/09/2016

Timing
DOORS: 18.30
SCHOOL IS COOL: 20.00 – 20.30
BAZART: 21.00 – 22.30

Ticketprijzen
Tickets kosten 35 euro, inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage.

Uitgestelde Verzending
Voor de meeste evenementen die plaatsvinden na juli 2016 (raadpleeg voor meer details de infopagina van het evenement zelf) verstuurt Tele Ticket Service de tickets pas ten vroegste 4 weken vóór het evenement. De belangrijkste reden om dit te doen is de bestrijding van de zwarte markt en het frauderen met tickets. Door tickets pas 4 weken voor het evenement te bezorgen, wordt de doorverkoop aan hoge prijzen op de zwarte markt sterk bemoeilijkt.

De doorverkoop van tickets aan woekerprijzen is illegaal in België. Het faciliteren hiervan via een website is strafbaar. Ook personen die via dergelijke sites een “te veel” aan aangekochte tickets te koop aanbieden riskeren gerechtelijke vervolging.

Dank voor je begrip!
Meer informatie:
www.teleticketservice.com
www.ilovemyticket.be