arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Bastille
09 mrt 2019 - Sportpaleis, Antwerpen

Tour: Still Avoiding Tomorrow Tour
Opener: Akine
Opening deuren: 18:30

Timing
AKINE: 20.15 – 20.45
BASTILLE: 21.15 – 22.45

Bastille kondigt een beperkte reeks concerten in Europa aan, in februari en maart van volgend jaar. Met de live shows geven ze fans de kans om hun splinternieuwe werk nu al te ontdekken, nog voor de release van hun langverwachte derde plaat, die er in de lente moet komen.

“We’ve spent most of this last year working on loads of new music and touring different versions of our songs so now we’re so excited to head back out and play a bunch of new songs in the lead up to our new album” – Dan Smith.

De band heeft er een drukke festivalzomer op zitten, met headline slots op o.a. Wilderness en MTV’s Ocean City Sounds. Daarnaast werkten ze ook samen met Marshmello, wat resulteerde in het tegelijk aangrijpende en euforische Happier, één van de grootste internationale hits van het jaar.

Het is een wervelwind geweest voor het viertal van Bastille, de afgelopen jaren. Zanger en frontman Dan Smith, toetsenist Kyle Simmons, bassist en gitarist Will Farquarson en drummer Chris Wood hebben op vijf jaar tijd meer dan 500 shows gespeeld over 6 continenten. Ze verkochten wereldwijd zo’n 15 miljoen singles en 6 miljoen albums en online staat de teller op maar liefst 3,5 miljard streams! Na eerst de British Breakthrough Act op de BRITs te winnen, sleepten ze ook nominaties voor de Grammy’s, AMA en MTV Europe Awards in de wacht.

Twee jaar na hun uitverkochte Sportpaleisconcert, keert Bastille terug naar de Antwerpse muziektempel. Hits als Pompeii, Laura Palmer, Things We Lost In The Fire, Good Grief en Quarter Past Midnight staan op de setlist naast heel veel nieuwe songs die voor het eerst live gespeeld worden. Afspraak op zaterdag 9 maart.

Published 01/10/2018

Ticketinfo

Opgelet!

Uitgestelde Verzending
Voor de meeste evenementen verstuurt Tele Ticket Service de tickets pas ten vroegste 4 weken vóór het evenement. De belangrijkste reden om dit te doen is de bestrijding van de zwarte markt en het frauderen met tickets. Door tickets pas 4 weken voor het evenement te bezorgen, wordt de doorverkoop aan hoge prijzen op de zwarte markt sterk bemoeilijkt.

De doorverkoop van tickets aan woekerprijzen is illegaal in België. Het faciliteren hiervan via een website is strafbaar. Ook personen die via dergelijke sites een “te veel” aan aangekochte tickets te koop aanbieden riskeren gerechtelijke vervolging.

Dank voor je begrip!
Meer informatie:
www.teleticketservice.com
www.ilovemyticket.be