arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Bastille
01 feb 2017 - Sportpaleis, Antwerpen

Support acts: Rationale - Frenship

Hoera, Bastille is terug, en hoe! Good Grief is de eerste single en opener van het nieuwe album Wild World,  de opvolger van platina succesdebuut Bad Blood. Met een hypnotiserende bassline, schichtige synths en Dan Smith’s krachtige stem bouwt het nummer op naar het opzwepende refrein. Een onmiskenbare Bastille-song. Euforisch maar ook melancholisch. Op de langverwachte tweede studioplaat is het nog even geduldig wachten. Maar de band kondigt alvast een Sportpaleisconcert aan om het nieuwe werk live aan de Belgische fans voor te stellen!

Slechts vijf jaar geleden schreef Zuid-Londenaar Dan Smith alleen in z’n slaapkamer een album bij elkaar en ging hij op zoek naar muzikanten. Chris Wood (drums), Will Farquarson (gitaar) en Kyle Simmons (toetsen) vervolledigen snel het plaatje en Bastille is geboren. In 2013 komt hun debuutalbum op de markt. De eigenzinnige mix van beats, elektronica, indie en pop charmeert zowat de hele wereld, en singles Pompeii, Laura Palmer en Things We Lost In The Fire bestormen alle hitlijsten.

België heeft de groep achter frontman Dan Smith, geboren op de Franse nationale feestdag (Bastille Day in het Engels), snel omarmd. En ook zij hebben een speciale band met ons landje, zo vertelden ze vorige week nog tijdens hun take-over op Studio Brussel. “We like this place too much for how little we end up coming here. It’s a real shame." Nochtans was Bastille door de jaren heen al meermaals te gast op onze podia: AB Club (2013), Rock Werchter KluB C (2013), AB (2013), Lotto Arena (2014) , Rock Werchter Main Stage (2014) en Pukkelpop (2015). Ze brengen hun Wild Wild World Tour op woensdag 1 februari 2017 naar het Sportpaleis!

Published: 01/07/2016

Tour: Wild Wild World Tour 

Timing
DOORS: 18.30
FRENSHIP: 19.30 - 20.00
RATIONALE: 20.15 - 20.45
BASTILLE: 21.15 - 23.00

Ticketprijzen
Tickets kosten 50 euro, 45 euro en 40 euro, servicekosten en mobiliteitsbijdrage inbegrepen.

Uitgestelde verzending
Voor de meeste evenementen die plaatsvinden na juli 2016 (raadpleeg voor meer details de infopagina van het evenement zelf) verstuurt Tele Ticket Service de tickets pas ten vroegste 4 weken vóór het evenement. De belangrijkste reden om dit te doen is de bestrijding van de zwarte markt en het frauderen met tickets. Door tickets pas 4 weken voor het evenement te bezorgen, wordt de doorverkoop aan hoge prijzen op de zwarte markt sterk bemoeilijkt.

De doorverkoop van tickets aan woekerprijzen is illegaal in België. Het faciliteren hiervan via een website is strafbaar. Ook personen die via dergelijke sites een “te veel” aan aangekochte tickets te koop aanbieden riskeren gerechtelijke vervolging.

Dank voor je begrip!
Meer informatie:
www.teleticketservice.com
www.ilovemyticket.be