arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Backstreet Boys: DNA World Tour
22 mei 2019 - Sportpaleis, Antwerpen

Tour: DNA World Tour
Opening deuren: 18:30

Timing
BACKSTREET BOYS: 21.00 – 22.40

Backstreet’s back alright! De Backstreet Boys kondigen de release van hun tiende studioalbum DNA aan, voorzien voor 25 januari volgend jaar. Om al een tipje van de sluier te lichten, laten ze vandaag een eerste single op de wereld los. Beluister Chances hier.

Bij hun terugkeer hoort ook een nieuwe tournee, die op 11 mei wordt afgetrapt in Lissabon. De DNA World Tour wordt hun grootste arenatournee in 18 jaar. Over een periode van 3 maanden trekken Nick, Brian, Howie, Kevin en AJ doorheen Europa en Noord-Amerika en er staat ook een Belgische halte op de agenda! Afspraak met een legendarische boyband, die onsterfelijke nineties hits voortbracht als Get Down, Everybody, As Long As You Love Me, I Want It That Way, Larger Than Life en Show Me The Meaning Of Being Lonely, op 22 mei in het Sportpaleis!

“Met het nieuwe album hebben we al onze invloeden en stijlen kunnen combineren tot één coherent geheel. De nummers geven dan ook heel goed weer wie wij zijn, als individuen enerzijds en als groep anderzijds. Het is ons DNA. En daar zijn we ongelooflijk trots op”, aldus Kevin Richardson.

Published 09/11/2018

Ticketinfo

Opgelet!

Uitgestelde Verzending
Voor de meeste evenementen verstuurt Tele Ticket Service de tickets pas ten vroegste 4 weken vóór het evenement. De belangrijkste reden om dit te doen is de bestrijding van de zwarte markt en het frauderen met tickets. Door tickets pas 4 weken voor het evenement te bezorgen, wordt de doorverkoop aan hoge prijzen op de zwarte markt sterk bemoeilijkt.

De doorverkoop van tickets aan woekerprijzen is illegaal in België. Het faciliteren hiervan via een website is strafbaar. Ook personen die via dergelijke sites een “te veel” aan aangekochte tickets te koop aanbieden riskeren gerechtelijke vervolging.

Dank voor je begrip!
Meer informatie:
www.teleticketservice.com
www.ilovemyticket.be

Gelijkaardige evenementen