arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Aurora
20 okt 2018 - Trix, Antwerpen

Voorprogramma: Askjell
Opening deuren: 19:00

TIMING:
ASKJELL: 20.00 – 20.30
AURORA: 21.00 – 22.45

Noorse singer-songwriter AURORA ging veel en vlot over de tongen van de hipste muziekblogs en media in 2015 met haar debuutsingles Runaway en Running with the Wolves. Haar prachtige en loepzuivere stem begeesterde iedereen vanaf de eerste luisterbeurt. Al snel had ze wereldwijd de top van de Spotify charts bereikt. Aurora’s streamingcijfers zijn bijzonder impressionant. Meer dan 500 miljoen streams is veel. Heel veel. Wanneer je popsterren Katy Perry en Troye Sivan tot je bewonderaars mag rekenen, is dat aantal heel terecht.

Na een doortocht op Pukkelpop later deze zomer, keert Aurora dit najaar terug naar de podia om haar grootste headline shows in Europa tot nu toe te spelen. Met nieuw werk, waarvan de release voorzien is voor later dit jaar. Er is altijd iets heel bijzonder geweest aan haar donkere elektronische popmuziek. Iets buitenaards als het ware. Haar geheim en sterkte is echter haar unieke persoonlijkheid. Aurora’s aura. Dansend en in de ban van het ritme van haar eigen muziek is ze op een podium helemaal in haar element. Dat leverde haar een uiterst trouwe fanbasis van ‘warriors’ op, vanuit de diepste uithoek in Zuid-Amerika tot in het kleinste dorpje in Australië en grootstad in Europa.

Op zaterdag 20 oktober staat AURORA in Trix in Antwerpen.

Published 10/04/2018

Ticketinfo