arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Astrid S
03 apr 2020 - Trix, Antwerpen

Tour: ASTRID_S: WORLD TOUR PART ONE
Opening deuren: 19:00

Astrid S kondigt vandaag haar ‘Astrid_S: World Tour Part One’ aan. De zangeres van wereldhit Hurts So Good doet 49 concertzalen in Europa en de Verenigde Staten aan. Ook Trix in Antwerpen staat op het programma, op vrijdag 3 april 2020.


Het is niet alleen de grootste tournee ooit van deze rijzende popster, maar ook haar eerste klimaatneutrale! De tour werd door de Verenigde Naties gecertificeerd als officiële ondertekenaar van het Climate Neutral Now-programma van de VN. “Caring for the environment and the generations to come should be at the core of every one of us”, aldus Astrid S. En daarom werkte ze samen met het Noorse klimaatbedrijf CHOOOSE om de koolstofvoetafdruk van haar tour te meten, verminderen en compenseren. Ze financierde een zorgvuldig geselecteerd CO2-reducerend windparkproject in Vietnam, geverifieerd door de Verenigde Naties, waarbij olie en kolen vervangen worden door hernieuwbare energie en betere kansen gecreëerd worden voor de lokale bevolking. De uitstoot is twee keer zo laag als de oorspronkelijke voetafdruk, waardoor de tour niet alleen klimaatneutraal is, maar zelfs 'klimaatpositief'!

Published 11/11/2019

Ticketinfo